Sahibinden'de garantili bir şekilde sıfır olarak ilanları var fakat IMEI sorunu yaşar mıyım? Sonuçta Realme kendisi bu telefonları Türkiye'ye getirmedi kutulu bir şekilde hem de garantili olarak satıyorlar. Bu garanti ithalatçı mı oluyor yoksa KVK veya Genpa mı? Konuya hakim arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
Bu fiyatlara bu cihaz alınmaz uzak durun derim.Kvk veya genpa garanti veriyosa kayıtlı bir üründür sıkıntı yaşamazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: DJ Ten
Bu fiyatlara bu cihaz alınmaz uzak durun derim.Kvk veya genpa garanti veriyosa kayıtlı bir üründür sıkıntı yaşamazsınız.
KVK veya Genpa garantiliyse alınır o zaman hocam.
EawaldE
kullanıcısına yanıt
Garanti konsunda bir sıkıntı yaşamazsın fakat fiyatları çok absürt değmez bence s10+ değerlendirirdim ben o fiyatlara.Hadi 4500-4700 falan olsa alınırda 5 bin üstü çok fazla bu cihaz için
Hocam Samsung'a 1 lira vermem. Önerin için teşekkür ederim ama şu an Samsung telefondan yazıyorum. Kafamdaki telefonu belirledim ben.
EawaldE
kullanıcısına yanıt
Eğer bulabilirsen oppo reno 10x zoom'u da bir düşün derim
Araştırırım hocam, tavsiyen için teşekkür ederim.
Yan sanayi markaya o para verilmez hocam. Samsung'a niye bu kadar ön yargılısınız?
sahibinden alınmaz bence,riskli
Şu an kullandığım Samsung telefondan memnun değilim hocam.
Kişiden satın almıyorum zaten KVK garantili alıyorum hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme