AVANSAS'TAKİ REZİL SİPARİŞ DENEYİMİ
Avansas'tan 5 tane Yayla Barbunya ve 3,5 kg Domestos siparişi verdim. Domestos ve Barbunya'lar tek bir kolide iç içe gönderilmişti. Çamaşır suyu ve bakliyat aynı kutuda olur mu? Ayrıca düz bir koliye korunaksız şekilde koyulduğu için barbunya'lardan bir tanesinin poşeti tamamen yırtılmış ve kolinin içine dökülmüştü. Ayrıca 5 paket barbunyanın 5ininde son tarihi 10 gün sonraya yani 2 Nisan 2022'ye aitti. Ayrıca barbunya ürünlerine tüm her yerde bu hafta zam geldi. Avansas'tan misal 21 TL'ye aldığım barbunya 51 TL'ye çıkmış durumda. Bu yüzden değişim istediğimde değişim yapmak yerine Yurtiçi Kargo'ya gidip ürünleri iade etmemi söylediler. Yurtiçi Kargo'ya 8,5 kg'lik siparişimi otobüse binip götürüp gelmem bana 13 TL yol parasına mâl oluyor. AVANSAS'TAN İLK VE SON SİPARİŞİM OLDU. KESİNLİKLE GÜVENİLİR BİR TİCARET SİTESİ DEĞİL.
Hepsiburada Hırsızlık Yapıyor
18 Kasım tarihinde 24 adet Dalin Şampuan ürününü satın aldım fakat ürün bana 1 adet olarak gönderildi ben de ürünü teslim almadım. Aradan 3 gün geçti aynı ürün hala satıştaydı ben de müşteri hizmetlerini aradım ve ürünün bana 1 adet geldiğini söyledim o da bir yanlışlık olmuş özür dileriz dedi. Teslim alsaydınız eksik ürünleri tarafınıza sağladık dedi. Ben de o halde yeniden sipariş veriyorum ürün 24 adet gelecek değil mi dedim, o da evet evet 24 adet gelecek dedi. Bu konuşmamız WhatsApp üzerinden yapıldı elimde ekran görüntülerini mevcut. Ürünün 24 adet olduğunu teyit aldıktan sonra yeniden sipariş geçtim ve müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün satıcısı sizsiniz elemanınızla irtibata geçin kargoya verilmeden önce uyarın bana yine 1 adet gönderilmesin dedim. O da tamam dedi. Fakat ürün tarafıma yine 1 adet olarak geldi. Ben de yine teslim almadım. 21 Kasım'da sonradan vermiş olduğum siparişin ücretini 3 Aralık'ta yatırdılar fakat ilk verdiğim 18 Kasım tarihindeki siparişim bugün 22 Aralık olmasına rağmen hala ücret iadesi yapılmadı. Her hafta toplamda 5 defa arayıp söylememe rağmen özür dileriz ücret iadesiz 2 gün içerisinde yapılacak deyip duruyorlar ama hala yapılmadı. Bu yaşamış olduğum rezalet deneyimi sizinle paylaşıyorum ki üç lira beş lira fazla verip hepsiburada gibi saçma bir alışveriş sitesinden mağduriyet ihtimaline rağmen alışveriş yapmak yerine diğer firmalardan alışveriş yapın.
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.768 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 228 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar