Merhabalar,yaklaşık 12 yıldır experin modemini kullanıyorum önce wifi özelliği olmayan sonra antenli olanı taktık gittiği yere kadar gitti ve zamanını doldurdu.Bağlanıyor kopuyor ip adresi almıyor wlan gidiyor dsl gidiyor artık yeter dedim ne yaptıysam ne araştırdıysam olmadı eski modemi taktım taş gibi mübarek yardırıyor tek wifisi yok o problem :)
Şimdi sizden ricam yeni bir modeme ihtiyaç duyuyorum araştırıyorum özellikleri yazayım sizin yorumlarınız neticesinde değerlendirelim.
-Hat ADSL ( yalın internet-ttnet )
-Mahallemizde fiber hattı yok başka internet sağlayıcılarının internet sitelerinden hepsini sorguladım 16mbps veriyor.
-Şuanda ADSL maximum 24 mbps hıza kadar verebiliyor benim paketim ise 16 mbps ( 15 alıyorum biraz mesafelerden dolayı yetiyor)
İhtiyacım olan ADSL bir modem antenli 100 m2 ev içerisinde bir odadan diğer tüm odalara ihtiyacını giderebilsin, yine 16 mbps hıza devam tabi.
VDSL geçmek bir fark yaratıcağını düşünmedim adsl devam ediyorum paketim 2 yıllık daha süresi var.
Şu modemi araştırıyorum TP-Link TD-W8961N fiyat konusundada cazip fakat yorumları okuduğumda problemler yaşandığını belirtiyor ama yinede bilgisi olan arkadaşlar varsa ve farklı modem tavsiyeleri varsa mutlaka dikkate alırım şimdiden teşekkür ederim. Bütçe 200-350 arası.
Ram Problemi !
Merhabalar sistemim;
-B450m s2h
-Ryzen 5 2600
-Rx 570
-550+80 plus psu
-Corsair cmk8gx4m1d3000c16 3000 mhz x 2 adet ( yeni 2. yi aldım )
Benim burada yaşadığım sıkıntı ramler 3000 mhz özellikte tamam,uzun zamandır 8 gb tek ram kullanıyordum 2133 mhz de çalışıyordu dedim yüksek grafikli oyunlar hız falan dedim 3000 e yükselteyim xmp profil 1 açtım bilgisayar açıldıktan 20 saniye sonra kapanıyor açılmıyor neyse xmp kapattım 2133 devam ettim, dedim 1 adet ram daha alayım dual olsun belki 2 si 3000 de çalışır aldım taktım yine aynı problem bu sefer sistem kurtarma filan açıldı başlatırken kişisel bilgisayarım dedim tıkladım pc açıldı, yine 15-20 saniye sonra reset açılmıyor dedim böyle olmaz 2 ramide 2133 e çektim şuanda stabil olarak çalışıyor sizde durum nedir bilgisayar 1,5 senelik herşeyi güncel herşeyi yeni neyi eksik? Bu konuda yardımcı olacak kişileri beklemekteyim teşekkür ederim.
Renault Fluence Ön Amortisör v.b
Merhabalar, Renault fluence 2014 model aracım var, yolda ufak tefek çukurlara girdiğimizde ani olduğu için sağ ve sol ön tekerlerden sanki 2 vida veya civata bir poşetin içinde veya avucunuzun içinde birbirine çarpar gibi ses geliyor lakırtı değil lokurtu değil,düz yolda hiçbirşey belli etmiyor sadece ani geçilen çukurlarda ön 2 tekerden geliyor amortisörlemi alakalı yoksa başka birşeylemi anlayamadım Rot balansçı bakma ile anlarmı daha öncede götürdüm usta bindi gezdi bu araçta hiç birşey yok abi devam edebilirsin dedi fakat benim kullandığım kadarki kulak onda yokki duysun ne ile alaka olabilir rotbalansçılar gözle bakıyor birşey yok diyor devam ediyoruz.
Merhabalar,Konunun buraya açılması hakkında bilgim yok öncelikle kusura bakmayın ilgili başlıklarda konuyu göremedim telefonlarla alakalı olduğu için burada paylaşıyorum.Xiaomi redmi 20000 mah powerbank aldım ( içerisinden şarj kablosu çıkmıyor ) mevcut kullanmış olduğum şarj cihazım aşırı uzun sürede dolum gösteriyor fakat başka bir arkadaştan şarj cihazı aldım 5v 1amper huawei'nin 4 -5 saat gibi kısa sürede ful dolum yaptı ( aynı şekilde telefonumuda hızlı dolduruyor ).Benim sizden ricam bilgili bir arkadaşımızın hem powerbank şarjı için hemde telefonumun şarjı için (telefonum Samsung ) tek 1 şarj cihazı tavsiyeniz ne olur yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Alağıda powerbank giriş ve çıkışlarını paylaşıyorum.Maximum 50 tl yi geçmeyecek ve telefon ve powerbanki idare edecek kaliteli şarj cihazı arıyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Giriş: 5V 2.1A/9V - 2.1A/12V - 1.5A
Çıkış: Tek port çıkışı: 5.1V 2.4A - 9V 2A maks. ve 12V 1.5A maks. Çift port çıkışı: 5.1V 3.6A
Monitör Önerisi / Yardımcı olurmusunuz...
|
<<< Ekran kartı tavsiyesi >>>
|
Yeni Bilgisayar Toplama Yardımcı olurmusunuz.
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.899 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware