Merhabalar,yaklaşık 12 yıldır experin modemini kullanıyorum önce wifi özelliği olmayan sonra antenli olanı taktık gittiği yere kadar gitti ve zamanını doldurdu.Bağlanıyor kopuyor ip adresi almıyor wlan gidiyor dsl gidiyor artık yeter dedim ne yaptıysam ne araştırdıysam olmadı eski modemi taktım taş gibi mübarek yardırıyor tek wifisi yok o problem :) Şimdi sizden ricam yeni bir modeme ihtiyaç duyuyorum araştırıyorum özellikleri yazayım sizin yorumlarınız neticesinde değerlendirelim. -Hat ADSL ( yalın internet-ttnet ) -Mahallemizde fiber hattı yok başka internet sağlayıcılarının internet sitelerinden hepsini sorguladım 16mbps veriyor. -Şuanda ADSL maximum 24 mbps hıza kadar verebiliyor benim paketim ise 16 mbps ( 15 alıyorum biraz mesafelerden dolayı yetiyor) İhtiyacım olan ADSL bir modem antenli 100 m2 ev içerisinde bir odadan diğer tüm odalara ihtiyacını giderebilsin, yine 16 mbps hıza devam tabi. VDSL geçmek bir fark yaratıcağını düşünmedim adsl devam ediyorum paketim 2 yıllık daha süresi var. Şu modemi araştırıyorum TP-Link TD-W8961N fiyat konusundada cazip fakat yorumları okuduğumda problemler yaşandığını belirtiyor ama yinede bilgisi olan arkadaşlar varsa ve farklı modem tavsiyeleri varsa mutlaka dikkate alırım şimdiden teşekkür ederim. Bütçe 200-350 arası. |
Bildirim