AOC C27G2ZE 27" vs Asus VG278QR 27"
Merhabalar,
İki monitör arasında kalmış bulunmaktayım.
AOC;
ASUS;
Her ikisininde artıları eksileri var tabi. Açık olmak gerekirse benim gözüm daha çok ASUS'a kayıyor.
Belki kullanan ve monitörlerden anlayan arkadaşlar vardır diye sizlerinde fikirlerini almak istedim bana yardımcı olması için.
Şimdiden teşekkürler cevap veren herkese ve iyi forumlar..
Merhabalar arkadaşlar,
Konudan da anlaşıldığı gibi bir sistem topluyorum ve içinde kullandığım anakartım ASUS TUF GAMİNG X570-Plus.
İşlemci olarak Ryzen 9 5900X alacağım. Bir kaç araştırmam sonucu anakartın bazı ramleri desteklemediği gibi makaleler gördüm.
Şöyle bir pdf bulunmakta;
Bu listedeki ramleri bulmak en azından türkiye için çok zor. Benim terchim 2x16GB olması ramlerimin. Yani dual yapacağım fakat tekli 16GB modülleride süzdüm baya bi listede iki adet alabilirim diye.
Arasından seçtiğim bir ram oldu fakat çevremde sorduğum zaman çok beğenilmedi ram. Bakınız;
2x16 şeklinde almayı düşünüyorum bunu. Fakat bu desteklememe konusuna bir çözüm getirebilirsem sizinlerinde önerilerine açığım.
Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Kısa süre içerisinde (1 hafta içinde) toplayacağım sistemimi bu yüzden cevaplarınız ve çözümleriniz benim için çok önemli.
Şimdiden hepinize çok teşekkürler ve iyi forumlar..
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 279 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware