Merhaba arkadaşlar yaşadığım durumu sizlerle de paylaşmak istedim. Turk.net evet iyi bir ISS olabilir ancak sorun yaşayana kadar iyi bir ISS maalesef. Sorun çıktığı ilk gün başka bir ISS'e başvuru yapsaydım muhtemelen internet bugüne kadar bağlanırdı. Okumak isteyeneler içi sorunum aşağıda.
3 gündür internet erişimi sağlayamıyorum. Sorun ping yavaşlık vb. değil komple internetim ve telefon hattım yok. Olay şöyle başladı; 2 gün önce sokağımızdaki kutuda TT ekipleri altyapı değişikliği yaptılar ve o günden beri internete ulaşım sağlayamıyorum. Binamızdaki TT abonleri 1-2 saatlik kesintinin ardından kullanımlarına devam ediyorlar. Çalışma yapan ekiplerle yüzyüze görüştüm, TT kaynaklı bir sorun olmadığını turknet ekiplerinin hattı yeniden aktif etmeleri gerektiğini söylediler.
Ancak 3 gündür arıza TT ve turknet ekipleri arasında birbirlerine atılıyo. Arıza tespiti yapılıyor mesajı benimle günde sadece 1 kez sabahları otomatik olarak paylaşılıyor. Sorun şu ki esasında arıza yok, sebep belli.
Bu süreçte en kötü olan şey ise gerçekten bu arıza için aslında kimsenin birşey yapmaması. Sadece TT iş emri üzerinden arıza sende mi bende mi oyunu oynanıyor. Ne bana ulaşan bir TT yetkilisi var ne de Turknet yetkilisi var.
Ayrıca meşhur OIM üzerinden süreç zerre ilerlemiyor ve tabiri caizse müşteri hizmetleri ölü taklidi yapılıyor.
Harddiske zarar veren faktörler...
|
türkiyede çeker mi?
|
|
Ötv'ye ayrılmış araç?
|
sağ klik sorunu...
|
ram markaları?
|
|
Dell Inspiron 6400 yardım..
|
Dell Inspiron 6400-CD63
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 74
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 2.504 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware