Şimdi Ara

türkiyede çeker mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yutdışındanhttp://www.amazon.com/LG-VX9400-Phone-Verizon-Wireless/dp/tech-data/B000OL2UUI/ref=de_a_smtd bu telefonu getirtmeye karar verdim ancak türkiye'de operatör desteğinden emin değilim.
    ingilizce destekhttp://www.lgmobilephones.com/phone.aspx?id=302 adresinde ancak tam olarak anlayamadım.

bu telefonu alsam türkiyede kullanabilir miyim acaba? Hangi operatör destekler?

• yok ama bu cdma diyor, sim kartla çalışmayan bir teknoloji olabilir bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 17 Kasım 2008; 1:47:13 >
  • kesin mi? hiç bi şansı yok mu yani?
  • hocam revolver ve farukk yöneticilerimize pm le sor istersen onlar daha iyi bilir...
  • saolasın sorayım bi
  • metbeyin yardımıyla sorunu anladım galiba sorumu şöyle değiştiriyim cdma türkiye'ye gelir mi? gelmezse neden gelmez?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardaboylu

metbeyin yardımıyla sorunu anladım galiba sorumu şöyle değiştiriyim cdma türkiye'ye gelir mi? gelmezse neden gelmez?

Altyapı olayı şu an belli başlı Amerika gibi ülkelerde mevcut. Türkiye'ye gelmesi kısa vadede pek mümkün görünmüyor. Yine uzmanlarımız daha iyi cevap verecektir istersen konu başlığını da bu yönde değiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    3 yıl önce açıldı
    Bu Gerçek mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu teknolajilerin türkiyeye geleceğini kısa vadede düşünmüyorum 3g teknolojisi bile henüz gelmedi.

benim anladığım kadarı ilede sim kart ile çalışmıyor okadar sayfalara bakmama rağmen hangi gsm bandından çalıştığını bile göremedimki

büyük ihtimalle böyle bir özelliği yok
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Verizon wireless teknolojisi ile sim kartsız çalışıyorlar
  • CDMA altyapısı ile çalışıyor, o yüzden bu telefon Türkiye'de çalışmaz.
  • boşuna alıp riske girme muhtemelen de çekmez
  • söz ettiğin telefon türkiyede çalışcak olsaydı zaten yapan firma o alt yapığı kullanmazdı. Daha da açmak gerekirse.

Mesela Nokia, Samsung gibi firmalarında ürettikleri bazi telefonlar var. Ülkemize gelmeyen ve avrupada da satılmayan. Amerika ve uzak doğu ülkelerinde çalışmakta bu telefonlar. Zaten yapılırkende yapan firma kasıtlı olarak bu tür alt yapılar kullanıyorlar.Çünkü kimi model telefonların sadece belirledikleri ülke sınırları içersinde çalışmasını istiyorlar. Kullandıkları alt yapı desteğininde başka ülkelerde asla kullanılmayacağını bildikleri için o alt yapıda telefonları hazırlıyolar. Kısaca bu telefonda büyük olasılıkla o amaçla bu alt yapığı kullanmakta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.