R5 3600 sistem oyun oynarken reset atıyor
PSU:650W
Oyun oynarken 10-15 dakika ardından bilgisayarda ses teklemesine giriyor ve reset atıyor. GPU sıcaklığım 74-75 derecenin üzerine çıkmıyor. CPU 3.60 GHz sabitledim fakat sabitlemeden önce aynı şekilde bu durumu yaşıyordum.
-OOCT programı ile test yaparken ekran kartı ile başladım 6 dakika civarındaydı, durdurduğum an bilgisayar kendini yeniden başlattı.
-Ram testi yapmak istediğimde CrashReport.txt oluşturuyor.
Wordpress hakkında
Admin barda gördüğünüz games sekmesinden oyun ekleyebiliyorum ve oyunlar sayfasına düşüyor. Aynı şekilde film dizi program gibi sekmelerde olsun istiyorum. Freelancer olarak takılan 10 kişiye sordum beceremediler(tema kurmayı bilen wordpress uzmanı oluyor sanırım) konu hakkında bilgisi olan ulaşırsa sevinirim.
Sizce değerlerim nasıl?
Mat I midterm için yardım?
Fiyatıyla birlikte pm atarsanız sevinirim.
Zorla yeni satış verilmesi!
16.10.2020 Harika bir internet kullanırken bir gün internetim gitti ve sorduğumda altyapısal bir problem diyip yeni satış vermeleri gerektiğini ilettiler ki bu süreç yaklaşık 20 gün sürdü ardından internetimde problemler oluşmaya başladı. Bazı sitelere girip bazılarına girmiyor.
2 adet destek kaydı oluşturdum ikisi de otomatik yanıtlandı ve sorunum çözülmedi.
14.11.2020 16 Ekimden beri düzgün bir internet kullanamıyorum sorunum hala devam ediyor ve destek alabileceğim bir yer yok gibi görünüyor.
TurkNet'ten beklemezdim.
13.10.2020 tarihinden 27.10.2020 tarihine kadarlık süreçte internetim olmaması ve nedenini sorduğumda "Sistemdeki bir hatadan dolayı sıfırdan satış işleminizi girmem gerekmektedir." deniyor. 16.10.2020 de arıza kaydı bıraktım fakat ne düzgün bir açıklama ne de gerçek anlamda ilgilenen var. Üniversite öğrencisiyim bu dönem aralığında ne derslerime katılabildim ne quizzlerime girebildim büyük bir mağduriyet içerisindeyim.
Donanım Haber TurkNet Desteğe Teşekkürler
|
REZALET ALTYAPI DEĞİŞİKLİLİĞİ
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.949 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar