Şimdi Ara

REZALET ALTYAPI DEĞİŞİKLİLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • REZALET ALTYAPI DEĞİŞİKLİLİĞİREZALET ALTYAPI DEĞİŞİKLİLİĞİREZALET ALTYAPI DEĞİŞİKLİLİĞİ

Arkadaşlar uzatmak istemiyorum altyapım VAE'den YAPA oldu. VAE de iken max 11mbps destekliyordu turktelekomun altyapı çalışmasının ardından 100mbps'a kadar hız alabilecektim ki yapa altyapısına geçirdiler. Onu geçtim 1 haftadır destek ekibiyle görüşüyorum hep aynı şeyi diyorlar maksimum alabileceğin hız 5mbps ama 2 gün önce öğreniyorum ki alt komşu 100mbps turknet kullanıyor. Desteğe yazdım alt komşum kullanıyor ve 100mbps alıyor diyorum bana hala senin alabileceğin 5mbps diyorlar.???????????????????????????????????????????

Yani bunca uğraş benim aboneliği iptal edip tekrar abone olmam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker299 -- 3 Şubat 2020; 20:34:6 >

• Bunlar hayatlarında matematik dersi görmemiş mi? Bu neyin kafası? TT nin begenmeyip çöpe attıgı bakırı kullandıkları yetmiyor bir de santrale yaklaşık 2 KM uzaklıktaki müşteriyi YAPA ya alıyorlar. 300-400 metre olur, tamam bir şey demessin. 2 KM nedir la? Hemde bakır kablo ile.. Kendileri kullanıyor mu o şekilde de müşteriye veriyorlar...

Destek kaydına VAE geçişi olmassa iptal edeceginizi yazın. Yine diretilerse millenicom'a vs. bakarsınız.
  • @TurknetDestek yardımcı olur musunuz? @ilker299
  • Çok az kaldı yani son damla denilebilir. Sıkıntı destek sağlayacak ekibin sorumsuzluğu bu kadar basit bir olay. Beklemekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye göre müşteri hizmetleri çalışanı alıyorlar acaba çok merak ediyorum. Ne saçma argümanlar bunlar. İnsanları çıldırtmadan keşke sorunlarını halledebilseniz. Çalışanların aldıkları talimatlara göre yanıt verdiklerini düşünmeye başladım !!

• Merhaba, hizmetinizin Vae altyapısına geçişinin yapılması için talepte bulundum. Bu konuda sizinle iletişime geçerek bilgi vereceğiz.
  • Geç olmasına rağmen sanırım sizin yönlendirmenizle Turknet çalışanı Nuray hanımın sunduğu mükemmel çözüm önerisiyle sorunum çözüldü sayılır. Teşekkür ederim

• Ben teşekkür ederim. Sorun yaşarsanız PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz

• Aynı sorun bende de var kaç aydan beri 2 km ötedeki santrale yapa bağlantısı ile bağlı hız değerleri 3-4 mbit. daha önce 10-12 mbit alıyordum. mahalledekiler vdsl ye fiber e geçti biz geri gittik.

YAPA diye tutturmuşlar yapa dışında bağlantı sağlayamıyorlarmış. sokağın başında kutu var. oradan sağla.

mileni sorguladığımda 80 mbit dedi, türk telekon hipernet dedi en az 24 mbit gelir.

vodafone'a da kaydı mı bıraktım arayacaklar, yeter artık.
  • fttc olan yerlerde santrale 1000metreden uzak yerleri yapa ya geçirmemeleri lazım.
  • yapa sınırı max 800m olmalı daha uzağa vae vermeliler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bir zahmet aynı sorunu yaşayan benim için de bir şeyler yapın.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141917951#141917951

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu inceleyebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Merhaba, santral mesafesinin uzak olduğu yerleri yapa santralimize dahil etmiyoruz.
    Göz göre göre yalan nasıl söylenir kanıtlayalım.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
    Paylaşmam. Artık yalanlarınızla uğraşmayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.