Dinlendirici Gözlük Olayı
Merhabalar. Ben 11. sınıfa gidiyorum ve üniversite sınavına hazırlanmaya başladım fakat test çözerken vb. bir süre sonra yazılar çok parlak gelmeye başlıyor hatta bazen satırın ortasında satırı karıştırıyorum diyebilirim.Bazen hafiften başım da dönüyor.Dinlendirici gözlük diye bir olay varmış bilgisi olan yardım edebilirmi benim gözlerimde herhangi bir problem yok fakat kitap okurken test çözerken falan kullanmak için bu gözlüklerden edinebilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca şuanda bu yazıları yazarken arkaplandaki beyaz ışık gözüme parlamaya başladı gözlerimi kısarak yazıyorum şuanda, bunuda eklemek istedim :)
Dizüstü bilgisayarda parça değişimi olurmu ?
Merhaba bende Lenovo İdeaPad S145 8/256 Gb 8.nesil i3 ve geforce mx110 ekran kartlı bir leptop var. Bu leptobun işlemcisini veya ekran kartını değiştirebilirmiyim acaba bilgi verirseniz sevinirim
Yeni bilgisayar toparlama konusunda yardım (:
İyi akşamlar öncelikle. Bugün kullanmakta olduğum leptobumu satıp üstüne para ekleyip bir bilgisyar toplamaya karar verdim.Monitör klavye vb. hepsi var.Birde 600wattlık güç kaynağım var. Bütçem ortalama 4-4.5 civarı 5i zorlarım belki güzel bir fırsat olursa. Itopyadan bir pc topladım bugün olduğu kadarıyla artık. Fotoğrafı koyucam. Sistem nasıl olmuş alınır mı çalışır mı Eksik veya fazla varmı tavsiyelerinizi almak istiyorum. Direk sistem tavsiyelerine de açığım. Bilgisayardan pubg mobile falan oynuyorum arada kasma donma yapmayacak bir sistem toplamak en büyük hayalım diyebilirim :) Benim kendi çapımda toplayabildiğim sistem 4.5 tutuyor. Cevaplarınızı bekliyorum ...
Bursa Nilüfer'de Kulaklık Tamiri (Önemli)
İyi akşamlar herkese. Bursa Nilüferde oturuyorum Elimde jbl marka kulaküstü kulaklık var 300 küsür lira fiyatlarında. Jack girişi bozuldu büyük olasılıkla sağ kulaklığa ses veriyor sola vermiyor çünkü. Jack girişini oynatırkende cızırdıyor. Bursa Nilüfer'de bunun tamirini yapan biyer varmı arkadaşlar. Bilgisi olan lütfen benimle paylaşsın en kısa sürede tamir ettirmem gerekiyor kulaklığı :/
kapandı
|
Boyuma göre bisiklet seçimi (Acil yardım)
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.173 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware