Şimdi Ara

Yeni bilgisayar toparlama konusunda yardım (:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar öncelikle. Bugün kullanmakta olduğum leptobumu satıp üstüne para ekleyip bir bilgisyar toplamaya karar verdim.Monitör klavye vb. hepsi var.Birde 600wattlık güç kaynağım var. Bütçem ortalama 4-4.5 civarı 5i zorlarım belki güzel bir fırsat olursa. Itopyadan bir pc topladım bugün olduğu kadarıyla artık. Fotoğrafı koyucam. Sistem nasıl olmuş alınır mı çalışır mı Eksik veya fazla varmı tavsiyelerinizi almak istiyorum. Direk sistem tavsiyelerine de açığım. Bilgisayardan pubg mobile falan oynuyorum arada kasma donma yapmayacak bir sistem toplamak en büyük hayalım diyebilirim :) Benim kendi çapımda toplayabildiğim sistem 4.5 tutuyor. Cevaplarınızı bekliyorum ...

Yeni bilgisayar toparlama konusunda yardım (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GypsyKing01 -- 10 Eylül 2020; 23:52:42 >

• selamlar. ürünlerinizi ayrı ayrı en ucuz olduğu sitelerden alarak 3500 tl'den bile ucuza alabilirsiniz. üzerine kalan 1000 tl ile de sisteminizi daha çok geliştirirsiniz.
  • Kasa ve rgb ram yerine daha uygun daha performansli parçalar tercih etmenizi tavsiye ederim ışıktan iki gün sonra hevesinizi alınca fps e faydası olmadığı için yetersiz gelmeye başlar ram 16 olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hib.96 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında bana 16lik bu parçalarla uyumlu ram onerebilirmisiniz ayrıca parça seçimlerim nasıl olmuş sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: felixbah

selamlar. ürünlerinizi ayrı ayrı en ucuz olduğu sitelerden alarak 3500 tl'den bile ucuza alabilirsiniz. üzerine kalan 1000 tl ile de sisteminizi daha çok geliştirirsiniz.
    Çok mantıklı 😁 Teşekkür ederim aklıma gelmemişti bu daha önce ayrıca sistem seçimim sizce nasıl rami 16gb ile degistiricem onun dışında sistem uyumlu çalışır mı

• GypsyKing01 G kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı olarak ne seçtiniz? Nas disk gereksiz olmuş yeni hdd ler gayet hızlı zaten fazla para vermeye gerek yok. Çok araştırmadim ama yorumlar olumlu

• Sandiski çıkarttım ve rami Corsair 2x8gb vengeance ile değiştirdim tavsiyeniz üzerine. Ekran kartını 1650 super istiyordum da bütçemi zorlayacak maalesef. Ne alsam bende kararsızım MSI GEFORCE GTX 1050 TI GAMING X 4G 4GB GDDR5 128bit Bu ekran kartı da 1.5 bin miş sizce nasıl sistemimle uyumlu çalışırmı. Veya bana pubg mobile falan oynarken drop fps düşüşü falan yaşatmayacak işlemci önerebilirmisiniz 1-1.5 arası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i3 9100f - gtx 1650 super'li bir sistem kurabilirsiniz

• GypsyKing01 G kullanıcısına yanıt
    1050 ti 'dan kosarak uzaklasin, degerlendirmeye almayin bile.

5.000 TL yi zorlayip su sisteme bakin;

www.sinerji.gen.tr
    Pc Toplama Sihirbazı
    https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/7JG1K85U
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim <3
  • R5 3600 işlemci
    b450sh2 anakart
    2x8gb 3200 mhz bellek
    Kingston 500gb a2000 m2 ssd
    rx5500xt 4gb pulse
    Ranker virgo kasa

5000 TL bandında bu ürünlere yönelmenize fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.