Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği ve oyun için acil sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği okuycam dersleri ve oyunu kaldıracak iyi sistem lazım ilk defa PC kullanicam ve toplicam. Hala masaüstüyle laptop arasındayım ama büyük ihtimalle masaüstü olucak. Kasa ve monitör için bütçem Max 55k civari hiç bişey bilmiyorum. O yüzden en azından neye dikkat etmem gerektiğini neyden kesin uzak durmam gerektiğini vs yazarsanız sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hiç bi şey bilmeniz gerekmiyor Şu makinayı alınız Anakartı ,3000 tl kadar fazla verip ,çok kalite seçtim İlerde işlemciyi çok raha t upgrade edebilesiniz diye. Hoş,bu makina size üniyi bitittirir zaten rahatça.

Bilgisayar mühendisliği ve oyun için acil sistem önerisi
  • Evden gidip gelseniz bile bir yerde laptop ihtiyacınız mutlaka olacak, mesela en uzak ihtimal bitirme tezini sunarken.
    Bölüm dersleri, genelde 3. sınıfla beraber ağırlık kazanır, buralarda laptop ihtiyacınız olacaktır. Planlamanızı buna göre yapınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin abi 65 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hangi uygulama ya da site

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    2. Sınıf zamanında işimi görecek bı laptop alsam 25k gibi 2. El vs? Sizin önericeğiniz laptop var mı karşılaştırıp karar verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saviathar -- 5 Eylül 2024; 20:40:52 >
  • 2 seneye başka modeller çıkabilir. Alacağınız zaman piyasaya bakmak daha mantıklı.
    Şuan için i5-12500H / i5-13420H işlemcili laptoplar 15-20 bin bandına satılıyor. Rami 16 gb veya üstü bakarsınız.

Ekleme : yukarıdaki pcnin satıldığı site
    https://inventus.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 5 Eylül 2024; 22:27:1 >
    En mantıklısı Amazonda satılan güldürmeyen ama öldürmeyen laptoplar var 23k ya HP Asus vs ilerleyen süreçte onlardan alırım ama ben PC de ilerlemek istiyorum bilgisayar mühendisliğinde öyle ahım şahım eğitimler verilmiyor internetten videolar kurslar sertifikalar vs uğraşmak istiyorum bu yüzden yaklaşık bı 50klik bı kasa toplicam inş param oldukça alırım ekipmanları da almak için artık kanımı felan satarım tşk cümleten 👍🏻

• Arkadaşlar, ben de bilgisayar mühendisliği öğrencisi için 30 bin bandında laptop tavsiyesi istiyorum.. Mutlaka şunu al derseniz limit biraz daha artabilir..

• drangela61 D kullanıcısına yanıt

Prime Üyeleri İçin Fırsat: Lenovo LOQ i5-12450HX 16GB RAM 512GB SSD 15.6 inç FHD RTX 4060 8GB FreeDOS 83GS0060TR, Dizüstü Bilgisayar
    amzn.eu
    Lenovo LOQ i5-12450HX 16GB RAM 512GB SSD 15.6 inç FHD RTX 4060 8GB FreeDOS 83GS0060TR, Dizüstü Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayar
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D1Y35Z9V?ref=cm_sw_r_apan_dp_Q7DVH8SP8M4535HV9NDH&ref_=cm_sw_r_apan_dp_Q7DVH8SP8M4535HV9NDH&social_share=cm_sw_r_apan_dp_Q7DVH8SP8M4535HV9NDH&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Hp Victus 16-S1014NT A05PJEA R7-8845HS 16 GB 1 TB NVMe M.2 SSD RTX4060 16.1" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar 38.799 TL yerine 36.999 TL
    https://m.n11.com/urun/hp-victus-16-s1014nt-a05pjea-r7-8845hs-16-gb-1-tb-nvme-m2-ssd-rtx4060-161-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-53154664?magaza=tekramarket

Bu ürünü MediaMarkt'ta kontrol edin:

Hocam, üçü arasında tercih yapacak olsanız?

• drangela61 D kullanıcısına yanıt

Lenovo'nun işlemcisi diğerlerine göre daha zayıf.

Hp'nin 4060 kaç watt değerinde bulamadım. İşlemcisi içlerinde en iyisi. Yalnız HP'nin panelin sRGB değeri %62.5; iyi bir panelin %90 üstü olması lazım. Renkler, canlılık tatmin etmeyebilir. Forumlara falan bir bakarsınız, bununla ilgili yorumlar vardır.

Bu üçü arasında Asus biraz daha iyi duruyor (toplam pakette).

Teşekkür ederim hocam 👍

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.