Darp Edildik, Bıçak Çekildi, Karakoldayız...
Yolda yürürken bir anda darp edilebiliyorsunuz. Bu durumda başınıza gelecekleri canlı canlı yazayım size buyrun:
Ben şehir dışından memleketime geldim, arkadaşımla haasret gidermek için buluşalım dedik, hem de onun bir kız arkadaşı varmış konuştuğu, düğün vs. düşünüyorlar beni de tanıştırmak istedi. Bir de ekstra arkadaş 4 kişi bir yemek yedik restorantta sonra bir şeyler içmeye farklı bir yere gidelim dedik.
Gittiğimiz mekanda arkadaşımın konuştuğu kızın eski sevgilisi çalışıyormuş. Çocuk kızı sürekli arayıp rahatsız etme, tehdit etme gibi hareketlerde bulunuyormuş zaten husumetliler yani. Çocuk bizi de görünce abisini aramış olacakki. Mekanın girişinde bir anda bir adam geldi, çocuk geldi, iki erkeğiz; birisi bıçak çekti, bizi yumrukladı. Kısa boylu, zayıf bir tipti ve yumruklari bizi etkilemediği için ve bıçaklanma riski almamak için hiçbir şey yapmadan kaçtık, kızlar zaten uzaktaydı. Hemen polisi aradık, sağ olsun iki ekip geldiler. Adam o sırada polisi görmüş olacakki kaçmaya başlamış önümüzden geçti ve biz de görünce polis hemen yakaladı. Bıçağı üzerinde çıktı. Karakola gittik.
Olay burada patlıyor: Polis bize ciddi bir darp olmadığını, bıçak saplamadığı için boşa uğraşırsınız, şikayetçi olmayın barışın dedi. Biz de durumu bildiğimiz için tamam dedik. O sırada şikayetçi olmamak için tutanağı imzalayan arkadaşım, bize saldıran adamın ismini gördü ve şaşırdı.
Adam kızın babasını daha önce, kızı bu eski sevgilisi dediğimiz çocuktan ayrıldığı için arayıp tehdit eden ve babasının savcılığa hakkında şikayette bulunup davalı olduğu adam çıktı.
Bunu görünce polisler takipli saldırıdan şüphelendi ve olayın üzerine gidildi. Şimdi hepimiz şahıslardan şikayetçi olmaz ve ifade vermek üzere karakolda bekliyoruz.
Kısaca tesadüf eseri yumruklandık ve tarafımıza bıçak çekildi, hakaret-küfürler cabası. Hiçbir karşı saldırıda, hakarette bulunmadık. Ben zaten arkadaşım dışında kimseyi tanımıyorum. Savcı olmak üzere sınavlara hazırlanan bir öğrenciyim. Bakalım bu olay nasıl sonuçlanacak. Sürekli güncellerim burayı.
Bir kişiye bile yardımcı olursam gelecekte kâfidir.
Wise Mağduru var mı? Wise parasına el koyanlar gelebilir mi?
150 bin tl parama wise resmen el koydu. belge istiyor yolluyorum kabul etmiyor. 1 haftadır uğraşıyorum bu ne saçmalıktır anlamadım.
aynı sorunu yaşayanlar lütfen bana ulaşsın bir toplanalım Türkleri sahipsiz görüyorlar her türlü hukuksuzluğu çeviriyorlar.
telegram @DTAHR10
hangisini seçsem bilemedim. şu an okuduğum bölümü sevmiyorum hukuk okumak istiyorum.
geç kaldığımı düşünmüyorum ama nasıl yapsam
.
Dün aldığım telefona bugün 1200₺ zam gelmiş.
dün heryerde yaklaşık aynı fiyat olan telefonu almıştım. bugün bir baktım yine her yerde 1200₺ civarı zam gelmiş.
hem şok oldum hem de bir işim ilk defa yaver gitti diye garipsedim.
hadi hayırlısı.
21 Yaşındayım saçlarım dökülüyor elimden bir şey gelmiyor
hafif de yakışıklı bir insandım. saçlarıma çok özenmem zaten kısadır. ama tamamen dökülmesi bütün görüntümü değiştirir.
Çaresizlik...
Üniversitede memur oldum. Ne iş yaptığımı açıklıyorum...
Akşama kadar yatıyorum. 5 kişiyiz departmanda toplasan 0.5 insanın yapacağı işi 5imize vermişler akşama kadar yatıyoruz. Diğer departmanlar da ayrı gerçi.
Memurların çoğunun boş yatan eleman olduğu zaten bilinen bir gerçek de yaşamak bir ayrı oluyormuş.
Kimse kusura bakmasın. 1 aydan fazla sanayi ya da başka özel yerlerde çalışmamış birisi de hiç çenesini yorum karşıt fikir sunmasın boş yapmasın.
Tüm suriyeliler örgütlense, türkiye genelinde eline silah bıçak alıp önüne geleni bıçaklasa vursa, tamam Türk polisi askeri sokağa inse ve görükleri tüm suriyelileri vursa. Yine de yüzbinlerce insanı öldürebilirler çünkü Türkiye'nin 4 bir yanında binlerce suriyeli var.
Ya böyle bir işe girişirlerse biz Türkiye Cumhriyeti vatandaşları olarak ne yapacağız? Polis asker sayısı kesinlikle yeterli olmayacak bunu durdurmaya.
merhaba, ben 4 yıllık bir bölümde okuyorum. üniversitede kyk da kalıyorum ama bölümümü sevmiyorum. onun yerine açıktan okuduğum 2 yıllığı bitirip dgs girmeyi planlıyorum.
bu 2 yıl boyunca kendi bölümümü umursamasam. sadece kyk da kalsam ve okulun olanaklarından yararlansam ama sınıfta kalsam geçemesem bir sıkıntı olur mu
merhaba, ben 4 yıllık bir bölümde okuyorum. üniversitede kyk da kalıyorum ama bölümümü sevmiyorum. onun yerine açıktan okuduğum 2 yıllığı bitirip dgs girmeyi planlıyorum.
bu 2 yıl boyunca kendi bölümümü umursamasam. sadece kyk da kalsam ve okulun olanaklarından yararlansam ama sınıfta kalsam geçemesem bir sıkıntı olur mu
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 125
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 54.755 (Bu ay: 128)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 774 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic