AMD Ryzen 7 2700x sistemde Windows 11 Pro Wake-Up sorunu
AMD Ryzen 2700x, GTX 1060 6G, Sandisk Ultra 3D 1 TB, Rip Jaws 2x8 16 GB MSI B450M-A Pro Anakart dan oluşan bir sistemim var. Son sürüm Windows 10 kullanıyordum. Sonra sistemim Windows 11 Desteklediği mesajı geldi, üstüne güncelledik. Uykuya aldığımda sistemi iki kere güç düşmesinden sıfırlamadan sistem uyanmıyor. Sistem herhangi bir hata mesajı da vermiyor. Açılış sonrası her şey normal işliyor.
Steelseries Arctis 5 için 7.1 doğru ayarlar nasıl olmalı ?
Bir çok ayarını biliyorum fakat kafama takılan bir konu ise, Steelseries Engine yazılımında game modlarını aktif etmem ile birlikte oyun içi ses ayarlarında da 7.1 modunu aktif etmem gerekiyor mu yoksa kulaklık bunu kendi içinde hallediyor mu gerek yok mu ? İki arabirimde de aktif etmem ile birlikte değişik bir rahatsız edici derinlik efekti oluyor acaba bu şekilde doğru mu. Bu konuda hiç uzman değilim doğrusu nedir acaba.
Corsair Klavye mi Razer mi ?
Daha önce razer blackwidow serisi kullanmıştım ve dış malzeme performans da memnun kalmıştım. Corsair red MX de özellik ile yazmanın keyif verici olduğunu söyleyenler var aynı zamanda oyun için de istiyorum. Siz bu konu da ne düşünüyorsunuz merak ediyorum ne almalıyım ?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 577 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware