Daha önce razer blackwidow serisi kullanmıştım ve dış malzeme performans da memnun kalmıştım. Corsair red MX de özellik ile yazmanın keyif verici olduğunu söyleyenler var aynı zamanda oyun için de istiyorum. Siz bu konu da ne düşünüyorsunuz merak ediyorum ne almalıyım ? |
Corsair Klavye mi Razer mi ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dostum eğer bir şeyler öğrenirsen bana da yardımcı olabilirsin belki.
1) ROG Strix Flare Red switch
2) Logitech G512 Gx Brown switch
3) TUF Gaming K7 optical mech
4) Corsair K68 Cherry MX Red
5) Corsair K60 RGB Pro (Viola or Low Profile switch)
Bu klavyelerden birini almak istiyorum. Aslında ROG Flare'i aldım ama kimisi kötü demiş. Yurtdışı fiyatı 150$'dan fazla, çok uyguna geliyor. ROG'u da seviyorum. Ama en kalitelisi, iyisi neyse onu almak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de klavye bakıyorum ancak ses tekerleği olan klavye çok az. Neden koymazlar anlamıyorum. Çok güzel klavyeler var, her şeyi on numara ama ses tekerleği yok. En dandik klavyelere bile koymuşlar. ROG Strix Flare bu konuda hoşuma gitti onda da ses tekerleğini sola koymuşlar. Çıldırmamak elde değil. Ayrıca plastik kasa olması yakışmamış o kadar para verip plastik kasa almak komik. Corsairin klavyeleri bu konuda daha iyi görünüyor ancak stok bulması mesele, ayrıca pahalı.
Ek olarak Rog Strix Flare bazı sorunlara sahip ve klavye kullanılamaz hale gelebiliyormuş;
https://rog.asus.com/forum/archive/index.php/t-100753.html
Switch olarak bugüne kadar blue ve red kullandım, en keyiflisi red olandı bana göre.
Büdüt: TUF Gaming K7 aldım, umarım üzmez. Ses tekerleğini feda ettim yapacak bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 28 Mart 2021; 18:50:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X