Fukaralığın tenceresi önümde dibini sıyırıyorum. Şu seçeneklere bak. Neyse konu şu; Gamepower Medusa 7.1 Rampage Stromy 7.1 Herhangi birini kullanan var mı ya da daha önce kulaklık kullanabilecek kadar parası olan zengin kardeşlerim bi el atsın hangisini almalıyım bana yardımcı olsun. Daha önce hiç kulaklık kullanmadım 25 lira 45 kuruşluk (kargo dahil) çift speaker kullanıyorum o yüzden hiç anlayamıyorum bu özelliklerin ne anlama geldiğini. Vestel venus V3 5580 marka telefonum (zamanında 100 dolara aldığım 3. Senesi şuan) o berbat speakerdan daha kaliteli ses veriyor samimi söylüyorum,manyak olursun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gamepower mı yoksa rampage mi?
-
-
Medusa kullanıyorum mikrofonu 2 ayda çöp oldu. Uzun süreli kullanımda terletiyor ancak çok yüksek ses verebiliyor.
-
gamemax var bende 250 liralık bi kulaklık,aldığım zaman üstüne 30-40 lira koysam logitech 231,steelseries falan alabiliyodum gittim bunu aldım salak gibi ha ses kalitesi çok iyi ama 2 saat takınca dayak yemişe dönüyorum çok ağırtıyo kafamı
tavsiyem hafif,terletmeyen,ağırtmayan bi şey bul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 7 Eylül 2020; 0:6:45 > -
gaamepower alma
-
Kanka mikrofonu çok iyi ama bir sıkıntı çıkarana kadar narin davranıcam her alete sonra gönderilen garantiye uğraşsınlar ha .d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Logitech,Razer,Steelseries,Corsair giriş seviyesi alamıyorsan bırak alma.Cidden paran çöpe gider.
-
Niçeyi adam belleyip imzasına sözünü yazan bir yıkığı adam yerine koymak mı? Ne gezer.
quote:
Orijinalden alıntı: AydinölüNiçeyi adam belleyip imzasına sözünü yazan bir yıkığı adam yerine koymak mı? Ne gezer.
sözü beğenmiş olamaz mıyım ? Gidip Rampage almaya kalkışıyorsun adam yerine koyup anlatıyoruz git al o zaman 5 ay kullan.
-
Tavsiyeni aldım ve kesinlikle uymicam sana gidip gamepower alıcam. 3 yıl kullanır ahlak kuralları üzerine düşünmeye de vakit bulamam oh. Sorgulamaya paran var mı diye başlayan çok daha farklı bir muamele görebilirdin ama en fazla "muamele"görürsün.
quote:
Orijinalden alıntı: AydinölüTavsiyeni aldım ve kesinlikle uymicam sana gidip gamepower alıcam. 3 yıl kullanır ahlak kuralları üzerine düşünmeye de vakit bulamam oh. Sorgulamaya paran var mı diye başlayan çok daha farklı bir muamele görebilirdin ama en fazla "muamele"görürsün.
ben de çok zengin değilim merak etme ama alırken indirimleri takip ettim ve iyi markaların düşük seviye ürünlerini tercih etmenin o tür markaların yüksek seviye ürünlerinden iyi olduğunu düşündüğümü dile getirdim.Bu ekonomide lüks gibi bir şey zaten oyun.
-
Kediler adamdır bi kere nikin bileme ofsayd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X