İstihdam garantili yazılım kursu
Merhabalar
Yaşım 26 imalat sektöründe kısa süredir çalışıyorum ve yazılıma yönelmek istiyorum. Yaklaşık 3 ay önce istihdam garantili bir yazılım kursuna başladım. Front-end üzerine hazırlanmış bir kurs ve bir süre uzaktan eğitim daha sonra yüz yüze eğitim ve devamında iş başlangıcı olacak şekilde. Yazılımı sevmeye başladım ve iştahlıyım bu konuda fakat aklıma takılan bazı şeyler var. Öncelikle önlisans Makine mezunuyum ve yazılım ile hiç alakası olmayan bir bölüm diploma açısından ne gibi sorunlar olur? Diğer bir sorum ise araştırdığım üzere yazılımda ilk işi bulmak zor deniliyor benim açımdan bu iyi bir şey buna istinaden işe başladıktan sonra diplomamı lisans seviyesine çıkarmak istiyorum ne gibi bölümler önerebilirsiniz dgs ile mühendislik bölümleri ya da sıfırdan bilgisayar, yazılım mühendisliği veya yönetim bilişim sistemleri gibi bana katkı sağlayacak bölüm olarak ne tercih etmeliyim ? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Autocad koordinat çizim sorunu
Merhaba AUTOCAD 2019 yeni öğreniyorum ve 45mm lik bir çizgi çizmem gerekiyor fakat 45 yazınca çok küçük bir nokta çıkıyor 450 yazdığım zaman istediğim halde oluyor bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Peugeot partner marş basmıyor
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.331 (Bu ay: 121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama