Blackmagic design intensity Pro ne ise yarar
|
Wireless kulaklık önerisi
Merhaba arkadaşlar Wireless bir kulaklık alma planım var şu an Logitech G633 kullanıyorum ama kullanalı 2 yıldan fazla oldu ve mikrofonu
Sıkıntı çıkarmaya başladı ben daha önceden 4-5 ay Corsair Virtuoso RGB Wireless kullandım ve bayağı memnundum ama kulaklığı bozdum 2. el aldığım içinde tamir ettiremedim şu an aklımda G733 alma düşüncesi var Letgo'da birkaç satıcı 900TL'ye koymuşlar acaba G733 güzel midir bu kadar uzuz olması mümkün müdür ayrıyeten sizinde önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaslar simdi benim anakartım asus prime b550-m k ama islemcim ryzen 5 5600x bu anakart ryzen 3000 serisi icin hazır olarak geliyor ama 5000 serisi icin update gerekiyor ama islemcim suan uyumlu olmadığı icin hicbir şekilde biosa dahil göremiyorum siyah ekranda kaliyor acaba nasil bios update yaparım baska islemcim yok ve fastbios tusu gibi birşeyde bulamadım.
Bluetoothlu oyunvu kulaklığı öneri
|
Pubg mobile isik hata
Monitorumda 180 hz de neden çizgiler çıkıyor?
Merhaba arkadaşlar monitor olarak Asus ROG Swift PG248Q 24" 180Hz 1ms kullanıyorum ekran kartım rx 580 8gb oc monitorda 144 hz den 180 hz e geçince ekranda hafif dalgala cizgiler gibi şeyler ortaya çıkıyor acaba monitorle mi alakalı yoksa benim ekran kartım mı yetmiyor ?
Onboard ekran karti ram yükseltme
|
Everes sc-hd01 vs sc-hd03
|
3. ekran performans kaybı yaşatır mı ?
Merhaba arkadaşlar ben ekran kartı olarak amd shapire rx570 puls mini kullanıyorum ve 2 ekran kullanıyorum ama bunu üç e çıkarmak istiyorum monitör sevdası var bende acaba çok performans kayıbı yaşarmıyım 1. de oyu 2. de dc google felen açık olutor 3. de de obs veya google acık olucak çok fps yada performans kayıbı yaşar mıyım acaba ? (işlemci amd rayzen 5 2600 ona da takabilirim 3. ekranı hangisi daha iyi olur )yayın yapıyorum o yüzden sordum ?
2. ekran kartı için aparat alınır mı
merhaba arkadaşlar ben bir konu hakınnda bilgilerinizi alacağım ben simdi kendi bilgisayarımda 1 tane ekran kartı kullanıyorum ve 2 tane monitöre sahibim ama bunu 3 yapmak istiyorum hali hazırda aslında ekran kartımda 3 tane çıkış var ama ben performans
kayıbı olmasını istemiyorum bu usb ile çalışan ekran kartı takma şeyleri var onla 2. bir ekran kartı bağlasam olur mu? diye merak ediyorum çünkü anakartımda 2. bir ekran kartı yuvası yok acaba güzel görüntü alabilirmiyim cevaplarsanız sevinirim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.059 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware