Merhaba arkadaslar simdi benim anakartım asus prime b550-m k ama islemcim ryzen 5 5600x bu anakart ryzen 3000 serisi icin hazır olarak geliyor ama 5000 serisi icin update gerekiyor ama islemcim suan uyumlu olmadığı icin hicbir şekilde biosa dahil göremiyorum siyah ekranda kaliyor acaba nasil bios update yaparım baska islemcim yok ve fastbios tusu gibi birşeyde bulamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekrana hicbirsey gelmiyor Asus Prime B550-M K Bios Update Hatası
-
-
Yaşadığın durum normal bios bir cpu'yu desteklemiyorsa ekrana hiçbir görüntü gelmez, siyah ekranda kalırsın.
Aldığın anakartta flashback özelliği bulunmuyor kendin update yapamazsın.
-
Bios flashback yoksa işiniz zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran kartı varmı takılı.kart yoksa gelmemesi normal ryzenlarda apu harici dahili gpu yok
-
Çevrenizde bir tanıdığınız ryzen 3000 serisi işlemci var ise alıp güncelleme yapabilirsiniz yada asus servisine gönderip biosu güncellemesi yaptırabilirsiniz. Bunlarla uğraşmayıp herhangi bir bilgisayarcıdan ücret karşılığında biosu güncelletebilirsiniz.
-
bu asus çöpünün b450mk modelinde benimde başıma geldi r5 2600ü takıp en güncel biosu yükleyip r5 3600ü taktığımda r5 3600ü görmüyordu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kaos_3492bu asus çöpünün b450mk modelinde benimde başıma geldi r5 2600ü takıp en güncel biosu yükleyip r5 3600ü taktığımda r5 3600ü görmüyordu
amd chipsette asus marka anakart almak pişmanlıktır. Kı.ı kırık gigabyte s2h bile direk full destek biosla çıkıyor :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X