Arkadaşlar ben şu anda hukuk fakültesi birinci sınıfta okuyorum. Geçtiğimiz aylarda hukuk fakültelerinin 5 yıla çıkarılacağı söylenmişti. Eğer öyle olursa bu durum mevcut öğrencileri de etkiler mi yoksa sadece karar açıklandıktan sonra bölüme kayıt yaptıranları mı etkiler?
Bankamatik kartının süresi dolmadan yenisi gönderiliyor mu?
Arkadaşlar benim İş Bankası bankamatik kartımın süresi önümüzdeki kasım ayında doluyor. Yeni bankamatik kartım şu ankinin süresi dolmadan önce otomatik olarak adresime gönderilir mi yoksa bizzat yeni kart başvurusu mu yapmam lazım?
Kimlik kartı çipsiz de geçerli olur mu?
Arkadaşlar bu yeni kimlik kartlarının arkasındaki çip olur da düşerse veya yerinden çıkarsa kimlik kartı komple geçersiz mi olur yoksa çipsiz olarak da kimliği kullanabilir miyim? Mesela ÖSYM sınavlarında falan kullanabilir miyim?
Arkadaşlar ben bu sene üniversiteye başlayacağım. Bundan iki ay öncesinde İngilizce YDS sınavına girmiştim. YDS sonuç belgesiyle üniversiteye başvursam birinci sınıftaki zorunlu İngilizce dersinden muaf tutulur muyum? Yoksa İngillizce yerine Fransızca veya Almanca mı seçmek zorunda kalırım?
Microsoft Office Standard lisanssız kullanılır mı?
Arkadaşlar benim bilgisayarda Microsoft Office Standard 2016 yüklü. Word'ü açtığımda "Microsoft Office'in bu uygulaması etkinleştirilmedi." yazıyor. Ayrıca bir de "4 gün içinde etkinleştirin" falan diyor.
Bu uygulamalar lisanssız da kullanılabilir mi? Benim bildiğim sadece Microsoft Office Professional uygulamaları lisanssız kullanılmıyor, Standard ise kullanılabiliyor.
Yardımcı olabilecek olan var mı?
TURKCELL yedek SIM kart aktifleştirme sorunu?
Arkadaşlar Turkcell'den sipariş ettiğim yedek SIM Kart'ım bugün kuryeyle elime ulaştı fakat kartım henüz aktifleşmedi. Arama yapamıyorum.
Yedek SIM Kart normalde ne zaman aktifleşir?
Turkcell yeni sim kartı siparişi
Arkadaşlar, sim kartımda ufak bir arıza olduğu için bugün Turkcell'in internet sitesinden yeni sim kartı sipariş ettim. Fakat kafama şu soru takıldı:
Şu anki sim kartımı ne zamana kadar kullanabileceğim? Yeni gelen sim kartını telefona taktıktan sonra şu anki kartım geçersiz mi olacak? Yoksa her ikisini birden aynı anda kullanabilecek miyim? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
YDS Sınav Merkezi emanetçi sorunu
|
İki yıllık üniversite ile askerlik tecili
Arkadaşlar, ben geçtiğimiz sene 4 yıllık bir fakülteyi bırakıp 'üniversite terk' olarak askerliğimi iki yıllığına tecil etmiştim. Bu yaz ise üniversite sınavına gireceğim. Üniversite sınavı sonucunda 2 yıllık bir bölüme kayıt yaptırırsam askerliğim ertelenir mi?
Not: 23 yaşındayım
Mezun olduktan sonra 2 yıl askerlik tecili
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.117 (Bu ay: 266)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar