Bildirim
YDS sonuç belgesi ile zorunlu İngilizce dersinden muaf tutulur mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Okuldan okula değişebilir belki. Bizde belli bir puanı aştıysan İngilizce-1 dersinden muaf oluyordun ama İngilizce-2 den olmuyordun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı bölümlerde üç dilden birini seçiyorsun. O yüzden sordum. İngilizceden muaf oluyorum galiba ama diğerlerini seçmek zorunda mıyım onu bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle bir şey bilmiyorum malesef. Bizde ingilizce zorunlu her halükarda. Diğer dilleri seçmeli olarak seçebiliyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
anladım, sağ ol
-
o dersten muaf olmak bazı ünilerde mümkün ama yds ile olmaz. okulun Ingilizce sınavına gireceksin oradan yüksek puan alırsan muaf oluyorsun sadece. yds ile alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fekloooo -- 19 Temmuz 2021; 16:6:48 > -
bazı üniversiteler yds'yi de kabul ediyor ama. yönetmeliklerine göz gezdirmiştim, toefl'in yanında yds, yökdil falan da yazıyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X