Saha dolabı
Şuan bağlı olduğum saha dolabına 600 metre mesafedeyim 2 snr ile 75 mbps hız alıyorum ankastre kutuları tahta direk üstünde 350 metre yakınımda bı saha dolabı daha var 1 direk ilerima kadar o saha dolabindan geliyor hattımı 350 metre yakınımdaki dolaba nasıl geçiş yaptırırım ekip gelecek 50 m ilerimdeki ankastre den benim direğe kablo çekecek ve bağlayacak bunun için nasıl bir yol izlemem lazım nereye müracaat etmem lazım il Konya iss GIBIRNET türk telekom müdürlüğüne mi gitmem lazım yoksa GIBIRnet müşteri hizmetleri aramam lazım yoksa Türk Telekom da çalışan sahaekibi mi bulmam lazım illaki bu olayı yaşayan vardır forumda onlar nasıl bir yol izledi . Yardımcı olursanız sevinirim
Hat değerlerini yorumluyalım
Saha dolabına mesafem 600 metre 2snr ile bağlantı kurdurdum crc oluyor ama 80 milyonuda gördüm ama kopma olmadı hiç bir şekilde kopma olmuyor hız testindede 82 mbps çıkıyor ping yurt dışı sunucusu o yüzden yüksek iss: GIBIRNET
Hat değerlerini yorumluyalım
Asus dsl ac51 modeme geçerek hattımı 2 snr ile bağlantı yaptım 1 haftadır ne kopma ne yavaşlama önceden 60 mb hız alırken şimdi 76 MB hız alıyorum imakniniz varsa Asus modeme geçin veyatta kararlılık ayarı olan modemleri tercih edin isp nin verdiği modemler bı halta yaramazmis
Değerler kaç Mbps kaldırır
Herkese iyi günler aşağıda verdiğim hat değerlerini 600 metre mesafede alıyorum maksimum hız 90 mbps gözüküyor bunu 85mbps gibi hıza yukseltsek hat kaldırırmı İSS:GIBIRNET
Bu değerler maks kaç alır
100 mbps paket geçtim hız testi yaptım 60 Felan çıkıyor bunu 75 Felan yapamaz mıyız bu değerlere göre santral mesafe 600 metre
Değerler kaç Mbps kaldırır
Tahattüt bitince gibirnet geçeceğim sorgulatınca altyapim 66 Mbps destekliyor diyor .100 paket alıp 60 sabitlettirsem hat kaldırır mı
Hat değerleri ile kaç Mbps hız alınır
Verdiğim Hat değerleri ile kaç Mbps hız alınır
Bu hat değerleri ile VDSL alınır mı
|
Bu hat değerleri ile VDSL alınır mı
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.171 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar