100 mbps paket geçtim hız testi yaptım 60 Felan çıkıyor bunu 75 Felan yapamaz mıyız bu değerlere göre santral mesafe 600 metre < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42Osman42 -- 11 Şubat 2022; 23:36:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu değerler maks kaç alır
-
-
70 üstü kopma olur bence.
-
arkadaşa katılıyorum, 70 üstünde sorun oluşmaya başlar
-
Santral mesafem 485 metre. Hattım 35 mbps zor destekliyor. Upload bile 4 mbps maksimum. Sırf sokağımdaki kabloda 4 tane ek var. Sokağa gelene kadar yolun altında kaç ek vardır bilemiyorum. Çok iyi hat değerin var bu arada bu mesafeye göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen aynen şuan Türk Telekom yatırım yapmaya devam ediyor mahalleye 300 m yakınıma yeni saha dolabi koydu aktif olmasını bekliyorum aktif olunca hattımı o dolaba aktaracam 80-90 mbps almayı düşünüyorum o dolaptan
Hocam modem arayüzünden hat değerlerini atında bı inceleyelim
Hocam ben 2 snr marjı ile 6 ay kopmadan internet kullandim şuan bu dolaptan yükselttirsem 75 mbps alır gibi duruyorum
Hat VDSL için kötü, hele ki upload kalp krizi geçirmiş, maximum 4 upload destekliyor altyapı ve size 3.8mbit tanımlanmış, downloadı sorunsuz alıyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bina içerisinden modeme gelene kadar kablomda ek yok. Dediğim gibi sokağın başından apartmana gelene kadar 4-5 tane ek var. Bağlı olduğum erişim kabini tip5 (2009 ) abone kapasitesi, güncel tip 7'ye göre daha fazladır . Üstüne dolap çok yoğun, bir tane bile boş port yok 6 aydır. Durum böyle olunca da sonuç kaçınılmaz oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidosman188 -- 16 Şubat 2022; 0:54:29 >
Hocam neye göre yorumluyorsunuz acaba, arada 7-8mbit fark var, ben 50mbit VDSL kullanıyorum altyapım (modem arayüzü) maksimum 53mbit gösteriyor. Bana ise 51.196kbit tanımlı yani arada 1-2mbit fark var ve hiçbir sorun kopma yok, 75'lik paket ideal değil midir bu hatta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhteşem bir ülkede yaşadığımızın göstergesi olarak bu başlık üzierinden örneklene bilir...
Yıl olmuş 2022 ülkenin internet altyapısını yönetenler utansın nediyim...
Benzer içerikler
- no wan ip warning ne demek
- hipernet nedir
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- telsiz kullanım ücreti 2025
- türk telekom upload hızı
- türk telekom internet çekmiyor
- statik ip öğrenme
- türk telekom ev internet fiyatları 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X