Şimdi Ara

Bu değerler maks kaç alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 mbps paket geçtim hız testi yaptım 60 Felan çıkıyor bunu 75 Felan yapamaz mıyız bu değerlere göre santral mesafe 600 metre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42Osman42 -- 11 Şubat 2022; 23:36:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 70 üstü kopma olur bence.

• arkadaşa katılıyorum, 70 üstünde sorun oluşmaya başlar

• 42Osman42 4 kullanıcısına yanıt

Santral mesafem 485 metre. Hattım 35 mbps zor destekliyor. Upload bile 4 mbps maksimum. Sırf sokağımdaki kabloda 4 tane ek var. Sokağa gelene kadar yolun altında kaç ek vardır bilemiyorum. Çok iyi hat değerin var bu arada bu mesafeye göre

• Aynen aynen şuan Türk Telekom yatırım yapmaya devam ediyor mahalleye 300 m yakınıma yeni saha dolabi koydu aktif olmasını bekliyorum aktif olunca hattımı o dolaba aktaracam 80-90 mbps almayı düşünüyorum o dolaptan

• saidosman188 S kullanıcısına yanıt

Hocam modem arayüzünden hat değerlerini atında bı inceleyelim

• emre845 E kullanıcısına yanıt

Hocam ben 2 snr marjı ile 6 ay kopmadan internet kullandim şuan bu dolaptan yükselttirsem 75 mbps alır gibi duruyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 42Osman42 4 kullanıcısına yanıt

• saidosman188 S kullanıcısına yanıt
    Hat VDSL için kötü, hele ki upload kalp krizi geçirmiş, maximum 4 upload destekliyor altyapı ve size 3.8mbit tanımlanmış, downloadı sorunsuz alıyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bina içerisinden modeme gelene kadar kablomda ek yok. Dediğim gibi sokağın başından apartmana gelene kadar 4-5 tane ek var. Bağlı olduğum erişim kabini tip5 (2009 ) abone kapasitesi, güncel tip 7'ye göre daha fazladır . Üstüne dolap çok yoğun, bir tane bile boş port yok 6 aydır. Durum böyle olunca da sonuç kaçınılmaz oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidosman188 -- 16 Şubat 2022; 0:54:29 >
  • emre845 E kullanıcısına yanıt
    Hocam neye göre yorumluyorsunuz acaba, arada 7-8mbit fark var, ben 50mbit VDSL kullanıyorum altyapım (modem arayüzü) maksimum 53mbit gösteriyor. Bana ise 51.196kbit tanımlı yani arada 1-2mbit fark var ve hiçbir sorun kopma yok, 75'lik paket ideal değil midir bu hatta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhteşem bir ülkede yaşadığımızın göstergesi olarak bu başlık üzierinden örneklene bilir...

Yıl olmuş 2022 ülkenin internet altyapısını yönetenler utansın nediyim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.