selamlar
malum, her şeyin fiyatının el yaktığı bu sıralar cihazların özelliklerini ve fiyatlarını, inceleme videolarını internette görüyoruz ama özellikle onvo gibi yerel cihazların uzun vadeli incelemesi neredeyse hiç yok - yada ben hiç bulamadım.
e-scooter kullanıcıları için: hangi cihazı ne kadar uzun zamandır ve kaç kilometredir kullanıyorsunuz? cihazınızdan şikayetiniz yorumunuz neler? kronik diyebileceğiniz sıkıntılar veya verebileceğiniz püf noktaları var mı?
başlayayım:
2.5 yıldır mi pro 2 kullanıyorum, bunun tahmini son 1.5 yılı yazılım atarak kullandım. standardı 5/20/25 km/s olan hızım yazılımdan sonra 5/25/35 olarak değişti, cruise mod açık ve kickstart hızı 5km'den 1-2 km'ye düşürdüm. bugün itibariyle cihazım tam 7000km'de. bu süreçte 4 fren balatası, 2 fren teli, toplam 4 iç şambrel ve 2 adet dolgu teker eskittim. 2 defa arka çamurluğum kırıldı, 2. kırıldıktan sonra yine takmaya üşendim ve arkaya mukavva tarzı birşey sabitleyerek ve sadece yağmurlu havalarda bunu açarak kullanıyorum.
batarya sağlığım oldukça düştü diyebilirim ve bunu yazılıma bağlıyorum. ama yine de istanbul üzerinden konuşacak olursak %100 şarj ile cennetten esenyurt toriuma kadar cihazımla gelebiliyorum ve %35 şarjım kalmış oluyor.
katlama yerinden gelen gıcırtılar için hiç conta tarzı şeyler kullanmadım, aşırı gevşek vidaları biraz sıkarak (ama çok değil, çok sıkarsam ya kapatamıyorum yada açamıyorum) ve kat yerine gres yağıyla yağlayarak gıcırtı sesini bayağı gideriyorum.
dolgu lastik olmasına sebep evet, inanılmaz konforsuz ama alıştım. dolgu kullanan arkadaşlara hatırlatma: heralde dolguyu janta kadar inmeden değiştirmeniz gerektiğini biliyosunuzdur :) şöyle de garip bir durum var: dolgu lastiği ilk taktığınızda, özellikle çok uzun süre erimiş/kabak olmuş dolgu kullanıyorsanız sanki amortisörlü cihazdaymışçasına sarsıntılarınızın inanılmaz derecede azaldığını göreceksiniz. lastik erimeye başladıkça sarsıntılarınız da artacak.
evet yağmur çamur vs. kar haricinde her koşulda kullandım. sadece dolgu lastikte özellikle yokuş aşağı inerken ıslak zeminde çok çok çok dikkat ediyorum, ama bunun dışında cihazın fren mesafesi fren davranışlarına artık elim kolum gibi alıştığım için neredeyse hiç endişesiz kullanıyorum - ki işe gidip gelirken e5 kullanıyorum (torium / marmara park arası)
herkese güvenli sürüşler
|
Konuya özel sohbet sistemi?
|
Üst Model İle Değişim hk. - LG -
|
Diablo 2 -- /players 8 ile hell oynanabilecek karakter
|
Konuşmayı yazıya çevirme
|
GM - Discovery Video Kayıt Formatı sorunu
|
Konuşma Tanıma hakkında yardım...
|
W8: Skype bildirim ve oto ekran parlaklık problemi
|
Sizce oyunlarda Glitch hileden sayılır mı?
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 462
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.364 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 158 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun