Hikayeye müzik ekleyememe sorunu
İşim gereği Azerbaycan'da yaşamaya başladım. Burada aldığım azeri hattı için whatsapp business yükledim telefonuma, o günden beri instagram hikayemde müzik ekleyemiyorum, arkadaşlarımın hikayelerinde de müzik duyamıyorum. İşletme hesaplarında müzik telifi yüzünden böyle olduğunu okudum ama instagram hesabım işletme hesabı da değil. Şirket telefonuna instagram yükleyip hesabımı açtım, o telefonda da müzik ekleyemedim sanırım hesabımla alakalı bir olay. Burada ki azeriler kendi telefonlarında müzik ekleyebiliyor yani ülkesel bir sıkıntı da yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
50-60 bin tl civarı laptop önerisi
Arkadaşlar merhaba, yurt dışında çalışıyorum uzun oyun ve çalışma saatleri sırasında ısınma sorunu yaşatmayacak 17 inç bir laptop arıyorum.
sorum şöyle 16 inç monitörler gözüme çok küçük geliyor evde 27 inç eski laptopumda 17.3 inç kullandığım için.
17.3 inç bir laptop alırsam 3070ti dan yukarı çıkamıyorum.
16 inç bir laptop bakarsam 4070lere çıkıyorum.
Sizce nasıl bir yol seçmeliyim. Yurt dışı sürem uzun ve çok ülkeli olduğu için küçük bir monitör alıp harici büyük bir monitörü yanımda oradan oraya götürmem imkansız gibi.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
50-60 bin tl civarı laptop önerisi
Arkadaşlar merhaba, yurt dışında çalışıyorum uzun oyun ve çalışma saatleri sırasında ısınma sorunu yaşatmayacak 17 inç bir laptop arıyorum.
sorum şöyle 16 inç monitörler gözüme çok küçük geliyor evde 27 inç eski laptopumda 17.3 inç kullandığım için.
17.3 inç bir laptop alırsam 3070ti dan yukarı çıkamıyorum.
16 inç bir laptop bakarsam 4070lere çıkıyorum.
Sizce nasıl bir yol seçmeliyim. Yurt dışı sürem uzun ve çok ülkeli olduğu için küçük bir monitör alıp harici büyük bir monitörü yanımda oradan oraya götürmem imkansız gibi.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
-yanlış Forumda açılmış-
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.054 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar