Arkadaşlar merhaba, yurt dışında çalışıyorum uzun oyun ve çalışma saatleri sırasında ısınma sorunu yaşatmayacak 17 inç bir laptop arıyorum. sorum şöyle 16 inç monitörler gözüme çok küçük geliyor evde 27 inç eski laptopumda 17.3 inç kullandığım için. 17.3 inç bir laptop alırsam 3070ti dan yukarı çıkamıyorum. 16 inç bir laptop bakarsam 4070lere çıkıyorum. Sizce nasıl bir yol seçmeliyim. Yurt dışı sürem uzun ve çok ülkeli olduğu için küçük bir monitör alıp harici büyük bir monitörü yanımda oradan oraya götürmem imkansız gibi. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. |
50-60 bin tl civarı laptop önerisi
-
-
4070 daha doğru. Ekran kartını değiştirme imkanın yok ama televizyona ya da monitöre bağlayıp ekranı büyütme imkanın var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki önerebileceğiniz bir laptop var mı
-
17" için
-
Bu omenle ilgili 2 sorum var 1. si ekran kartı watt değeri 2.si uzun süre yük altında ısınma sorunu yaşar mıyım?
-
Ekran kartı 140 watt. Performans için daha fazla enerji, daha fazla ısı demek. Ona görede soğutma sistemi vardır.
-
Ne kadar güzel laf vardır ne demek ya kaç kere yazdım ben suçlu oldum herkese her konuya bilmeden yazılmaz ki. 50 60 bin liralık laptop tavsiye et ondan sonra ona göre soğutması vardır ne demek madem bilmiyon neden tavsiye ediyon. 60 bin lira para kolay mı kazanılıyor.
Artık bişey demiyorum çünkü bu arkadaş herkes iyi biliyor söylesen suç oluyor sen aldır millete sonra ahını al da sen düşün.
Hocam inceleme sitelerinde videolar var ona göre araştır da almanı tavsiye ederim. Ama şuan Asus ve lenovo soğutma konusunda çok iyi mesela ben 1 ay oldu 3070 lenovo aldım nazar değmesin 2k ultra ayarlarda ekran kartı 80 dereceyi hiç geçmedi işlemci 70 derece de geziyor. Bence bu markalara da bak derim olasılıkla 60 bin TL vereceksin sonra pişman olmak var yinede sen bilirsin.
Satıştan prim alacağız, fiyat ne kadar yüksek olursa o kadar kazancımız artacak.
-
Belli zaten devam böyle
İşler sıkıntılı sponsorluk gelirleri düşüyor.
Hocam otomobil alan birine de ben daha ucuzunu aldım nasıl olsa işimi görüyor sen neden fazla vereceksin diyor musun?
Nasıl olsa çalınabilir, arıza verebilir, kaza sonucu hurdaya dönebilir, birisi çizebilir.
Daha fazla kısmı = Konfor , güvenlik, yalıtım, hacim, tasarım bunları dikkate almıyorsun.
(pardon isim vermemiştin)
-
Bunlar fiyat bakımında daha uygun
-
Son 1 hafta 10 gündür laptop fiyatlarını takip ediyorum. MSI da gelen zamlar 10 bin TL yi buldu. Her hafta zam geliyor! Bugün 1 zam daha geldi. 60 bin TL olan laptop 75 bini aştı. MSI’ı Asus takip ediyor.
Ben sana sponsorluk falan demedim işi bi ileriye götürme sen bilmediğin ürün üzerine yorum yapıyorsun ben onu diyorum. Kağıt üzerinde olanları söylüyorsun ne demek ona göre soğutması olur adama aldıracaksın 60 binlik bilgisayarı bi sıkıntı olursa ne olacak sen kendin kullandın mı veya gördün mü.
Neyse kime ne yazarsan yaz ama yarın biri senin yüzünden böyle oldu derse mırın kırın etme.
Bak yine absürt absürt laptoplar atmışsın 1. Linkteki 3080 ekran kartı 100 watt olduğunu biliyor musun neye göre tavsiye ettin forumda onun konusu vardı. Bunu alacağınıza 3060 alın bundan iyi diyen oldu ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bu bilgisayar 2 ay önce 30 bine satıldı yüzüne bakan olmadı.
Gelelim diğerine sadece 32 Ram var diye aynı işlemci aynı ekran kartına neden 7 bin lira verdiriyorsun yazık değil mi al sana linkini atayım 16 Ram ne kadar fark eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
95 w 3080 vs 130w 3060
https://m.youtube.com/watch?v=-oJ44c1DWrg&pp=ygUUMzA2MCAxMzB3YXR0IHZzIDMwODA%3D
Linkleride kısa atarsan iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 27 Haziran 2023; 7:35:15 >
5 fps bile fark yok sanki dağlar kadar fark var ayrıca 5 10 fps için 10 bin lira fark var neyse daha önce de aynısını yaptın sen her türlü haklı olursun zaten senle tartışmaya bile gerek yok. Laftan sözden anlamazsın hem linkleri ben keyfimden öyle yapmıyorum sistem öyle atıyor.
Ayrıca şunu anladım kaç kere yazdım bilmediğin laptopu tavsiye etme diye ama ısrarla aynısını yapıyorsun çocuk olsa çoktan laftan anlardı. Artık sana hiç bir şey demiyorum böyle devam et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iets gt600
- rtx 3050 laptop alınır mı
- rtx 4070 laptop alınır mı
- laptop şarjda mı kullanılmalı
- rtx 4050 vs 4060
- rtx 5060 laptop
- hx işlemci nedir
- en iyi oyun bilgisayarı
- en iyi laptop çantaları
- freedos bilgisayara windows 11 kurma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X