Bütçeyle alakalı o günün 30 bini de zorlayıcı, bugünün 40-50 binide. Sen cihazını bugün alsan aynı fiyata alabilir misin. Tercih bütçe ve beklenti ile alakalı. Beklentin yüksekse fatura da yükseliyor. Isınmayan cihaz var mı acaba bu kategori de. Yorumlara bakarsan memnun olanda var olmayanda. Mesela amd işlemcili olanlar fiyat bakımından daha avantajlı, ama önyargısı olan var. İşini amd fazlasıyla göreceği halde daha fazla verip İntel alan var. Ne yapalım yani suçlayalım mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50-60 bin tl civarı laptop önerisi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tamam tamam senden haklı kimse yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevzu sen haklısın ben haklısın değil. Belki de ben kendimi anlatamıyorum. Aynı özellikte daha düşük fiyatlıyı önermişsin, iyi de yapmışsın. Doğru olan da bu. Burası forum bir arkadaş öneri istiyorsa herkes kendine göre öneride bulanabilir, öneri isteyen inceler aklına yatarsa değerlendirir. Herkesin tercihleri ve fikirleri uyuşmak zorunda değil; ama insanları hedef göstermek yanlış.
-
https://forum.donanimhaber.com/asus-rog-strix-g18-g814ji-n6062-intel-core-i9-13980hx-16gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-18-wqxga-240hz--155894443
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hedef falan gösterdiğim yok neden ekstra 16 Ram içim 7 bin lira versin onu diyorum ayrıca neden bütün konulara cevap vermek gibi bi zorunluluk mu var herkese tavsiye de bulunuyorsun. Kağıt üzerinde tavsiye de bulunuyorsun onu demek istiyorum ne olduğunu bilmeden iyilik yapayım derken belkide kötülük yapıyorsun onu demek istiyorum yoksa bana göre hava hoş.
Beni yanlış anlama ama fiyat bence pahalı sıfırı 68 bin hiç açılmamış kutu ayrıca Türkiye garantili. Senden alacak olsak peşin para istersin bu devirde 61 bin lira peşin para verecek olan var mı acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çamaşır makinesi veya buzdolabı alırken deneyip tecrübe edip mi alıyorsun? Hava pek de hoş değil aşırı sıcak vallahi, durulmuyor.
-
Klima al o zaman ya ne alaka Allah aşkına ya tamam diyorum hala daha bi ileriye taşıyorsun ya hayret ediyorum.. tamam haklısın diyorum daha da başka konulara çekiyorsun.
Klima pahalı hocam lütfen ekonomik tavsiyelerde bulunalım, para kolay kazanılmıyor. Şaka yapıyoruz. Eksik, hatalı veya yanlış varsa düzelt hocam halden anlıyoruz.
-
Çamaşır makinesi buzdolabı orta seviye 15 20 bin senin tavsiye ettiğin laptop 60 bin aradaki farkı görmüyor musun da laptopla bunları kıyaslama yapıyorsun.
Neyse tamam senle tartışma bile yapılmaz sen haklısın artık bana cevap yazma kime ne tavsiye veriyorsan ver beni ilgilendirmiyor.
Laptopum sıfır gibi, dogrudurust kullanilmadi oyun bile oynanmadi. 7000₺ de az rakam degil. Pahalı olarak nitelendirmen ürünü tam olarak algilayamaman veya gormemenden kaynaklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 6 taksit kullanılması avantaj ama 61 bin lira peşin para zor bu devirde onu demek istedim. Ayrıca madem 61 vereceğim 6 bin daha verip sıfır kapalı kutu alırım benim fikrim bu yönde.
Senin de benim mesajlarım hakkında yorum yapmamanı rica ederim. Şimdiden bayramını da kutlarım.
-
Mantıklı ve makul şeyler yazdığın sürece ama yine 16 Ram fark var diye 7 bin lira fazla verdiririm dersen o zaman durum farklı. Sana da iyi bayramlar.
Biz de duruma göre cevap yazıp yazmayacağımıza bakacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 28 Haziran 2023; 8:43:30 > -
Niye sen demiyor muydun burası forum istediğime cevap veririm diye ben sana dediğim konuyu saptırıyorsun biz laptop konuşuyoruz sen buzdolabı çamaşır makinesine çeviriyorsun onu demek istiyorum.
Sen haklısın artık bana cevap yazma kime ne tavsiye veriyorsan.
-
Konuyu saptırma yeter Allah aşkına şunu sorayım senin hiç mi işin yok bak gece 2 de birine cevap veriyon bak sabah 7 de. Çünkü bu işi yaparken ya para alıyorsundur yada yapacak hiç bir işin yoktur bunlarla vakit geçiriyorsun dur ikisinden biri
2 sinden biri değil 3 ünden biri de olabilir. O saatlerde takip ettiğine göre sende de durum farklı değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X