Kalite hocam kalite, pazarlamacı mantığı ne kadar yüksekten satış yaparsak o kadar prim. |
50-60 bin tl civarı laptop önerisi (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ya Allah aşkına ya bi tutarlı ol ya. Yada sen 15 16 yaşlarında paranın nasıl kazanıldığını bilmeyen ergen de olabilirsin artık son alternatif bu kalıyor ne deyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah keşke o yaşlarda olsam.
-
Aynen ya oda çok mantıklı be kadar reklam o kadar para valla helal olsun
taktik güzel
Neyse sana iyi tavsiyeler bak kaç kişi tavsiye bekliyor onları bekletme yeter bu kadar işimiz gücümüz var
Çok ayıp be iyi birşey değil, kimi bulacağını bilemeyiz. Bence sen ürünü ederinden fazla satan satıcılara tepki göster.
-
Ya sen demedin mi ona göre prim alıyorum diye bende ona göre cevap verdim neden alınıyorsun.
Bak burda ne yazmışsın neden bana tepki gösteriyorsun
Müşteri kaçırmamak lazım ama reklamın iyisi kötüsü de olmaz.
İss reklamı yapan youtuberlere de reklamını yaptığı iss lerde abonelerin yaşadığı sıkıntıları niye dile getirmediklerini de videoların yorum kısmına yazmayı düşünüyor musun?
-
Ben sana o kadar da diyorum attığım msjlarda tutarlı ol diye ama neyse boşver. Ne kadar msj yazdım hepsine bi cevap buldun helal olsun.
Sana da helal olsun. Hak yiyenlere olmasın. Bilinçli tüketici olman takdire şahen.
-
Banane onlardan onlar kanallarında reklam yapıyorlar sen gibi gelip burda tavsiye vermiyorlar burda hiç reklam yapan birini gördünüz mü.
Neyse kardeşim işim var benim senle uğraşamam yeni konular da görüşmek üzere..
Akıl var fikir var neden 7 8 bin lira fazladan vereyim acil değilse beklerim işime gelen fiyat olursa alıp geçerim vede öyle yaptım 35 bine aldım nazar değmesin gayette memnunum. Şuan fiyatı 45 51 arasında ne gerek var 32 Ram e 16 iş görmüyor mu ileride 32 yaparım
Reklam dolaylı tavsiyedir, tüketiciyi belirli bir ürün vaya hizmete kanalize eder. Onlara yazamazsın banı yersin, hatta eleştirinin boyutuna göre hukuki banda yersin. Sende lenovo ve asus ismini vererek dolaylı yoldan reklam yaptın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 27 Haziran 2023; 13:7:34 > -
Ya tamam Allah aşkına yine lafı nereye getirdin o zaman bütün konu açıp tavsiye edenleri mahkeme ye ver. Ben şunu alın mı dedim hayret bişeysin ya bide tehdit ediyorsun ben 35 aldım memnunum dedim marka mı verdim gerçekten sen iş arıyorsun git işine bak. Bide hukuki ban yersin demişsin sen herkese link at şunu al bunu al de ben 35 e aldım değin ban yersin de ne marka reklamı yaptım ne tavsiyesi
Bunlar ne o zaman sen milleti yönlendirme yapmıyor musun
Ben banı youtuberler için dedim, aldığın üründen memnuniyetini belirttiğin için değil. Ayrıca sende çok ucuza almamışsın. Beklerim demişsin beklersen 35 den 51 e maliyetli bekleyiş olur. Laptobun tam modelini atar mısın?
-
Kanıtlasana isim ve Reklam yaptığımı ama senin 2 3 tane msjın var yukarıda bide bana iftira atma. Sen 32 GB Ram olanı attın bende 7 bin lira ucuz olan 16 Rö olanı attım. Yeminle senden korkulur hem iftira atıyon hemde ağzın çok güzel laf yapıyor.
Hiç bir atmam bu saatten sonra hem reklam yap de hemde link at de yok öyle bir dünya. Dedim ya sana en başından her olayı bi ileriye götürme potansiyeli var sende şimdi de iftira atma seviyesine getiriyon olayı. O zaman senin her attığın link hukuken suç senin dediğine göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X