![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
ASKERLİK ERTELEME/TECİL
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık üniversite mezunuyum 2021/7 ayda mezun oldum, e-devlete girdiğimde askerlik durum sorgulamada 2023/7'aya kadar tecil gözüküyor, ne kadar süre daha tecil ettirebilirim bunun için askerlik şubeye mi gitmem lazım yoksa e devletten oluyor mu ve en fazla ne kadar daha tecil ettirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
CBR250 ÖN TEKERDEN GELEN SES
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bir kaza yaptım ön taraftan arabaya çarptım ön kafa tekrar toplandı fakat bu kazadan önce diskten sürtme sesi geliyordu, bu kazandan sonra yaklaşık 3-4 gün sonra ön tekerden vurma sesi gelmeye başladı neyden kaynaklı olabilir fikri olan var mı?
CBR250 ÖN TEKERDEN SES
Merhaba motoru 2 ay önce aldım aldığımda önden kaza yapmıştı diskten hafif sürtme sesi geliyordu, 1.5 ay önce bende ön kafadan bir kaza yaptım 2-3 gündür tekerden hışırtı geliyor ve ön taraftan tık tık vurma sesi geliyor bu neden kaynaklanıyor diskle alakalı bir sorun mu var acaba, motor normal pozisyonda çalışırken bir ses gelmiyor ama 10 km hızdan sonra başlıyor bu ses neyden kaynaklanıyor olabilir?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 771 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)