Şimdi Ara

CBR250 ÖN TEKERDEN GELEN SES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bir kaza yaptım ön taraftan arabaya çarptım ön kafa tekrar toplandı fakat bu kazadan önce diskten sürtme sesi geliyordu, bu kazandan sonra yaklaşık 3-4 gün sonra ön tekerden vurma sesi gelmeye başladı neyden kaynaklı olabilir fikri olan var mı?

• Jant içerisindeki takozlar eskimiş olabilir dostum yada rulmanlarda boşluk oluşabilir en temizi kontrol ettirmek.

• kemal2020 kullanıcısına yanıt

Takoz sadece arka tekerde oluyor diye biliyorum. Rulmanlardan kaynaklı olabilir. ORS var yerli ve kaliteli rulmanlar. Değiştirirken 2RS olanı al iki tarafı plastik kapaklı olsun su geçirmez.

• huncacare kullanıcısına yanıt

Hacı sen söyleyince fark ettim ön tekerde takoz olmuyordu anlaşılan ben yaşlanmışım :D

eskiden olsa piyasaya yeni çıkan makinaların beygir tork maksimum hız değerlerini ezbere biliyordum şimdi ön ile arka tekeri karıştırıyorum benim goldwing alma yaşım gelmiş anlaşılan.

Goldwing kullanıcıları alınmasın şaka yapıyorum.

• kemal2020 kullanıcısına yanıt

Goldwing yaşa değil paraya bakar :) Param olsaydı 18imde bile alırdım ama burası Türkiye. Amerikan çocuğu değiliz ki 18. doğum günümüzde ailemiz araba-motor hediye etsin.. (GL1800 Gold Wing DCT616.400 TL   )

• huncacare kullanıcısına yanıt

o oku atma işte o ok zehirli :D 616 bin olduğunu yazdın eline ne geçti beni üzdün sadece :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sol ön lastikten gelen ses
    7 yıl önce açıldı
    tekerden gelen ses
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.