CBR250 ÖN TEKERDEN GELEN SES
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Jant içerisindeki takozlar eskimiş olabilir dostum yada rulmanlarda boşluk oluşabilir en temizi kontrol ettirmek.
-
Takoz sadece arka tekerde oluyor diye biliyorum. Rulmanlardan kaynaklı olabilir. ORS var yerli ve kaliteli rulmanlar. Değiştirirken 2RS olanı al iki tarafı plastik kapaklı olsun su geçirmez.
-
Hacı sen söyleyince fark ettim ön tekerde takoz olmuyordu anlaşılan ben yaşlanmışım :D
eskiden olsa piyasaya yeni çıkan makinaların beygir tork maksimum hız değerlerini ezbere biliyordum şimdi ön ile arka tekeri karıştırıyorum benim goldwing alma yaşım gelmiş anlaşılan.
Goldwing kullanıcıları alınmasın şaka yapıyorum.
-
Goldwing yaşa değil paraya bakar :) Param olsaydı 18imde bile alırdım ama burası Türkiye. Amerikan çocuğu değiliz ki 18. doğum günümüzde ailemiz araba-motor hediye etsin.. (GL1800 Gold Wing DCT616.400 TL
)
-
o oku atma işte o ok zehirli :D 616 bin olduğunu yazdın eline ne geçti beni üzdün sadece :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X