Şimdi Ara

Lastik bölümünden / Arka lastikten tık tık ve metal sürtünme sesi gelmesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bu konuda yaşadığım bir sorun oldu daha önceden bu sorunu yaşadığında farklı yorumlar ve tecrübeler okudum fakat bende farklı bir sorun çıktı onu paylaşmak istedim.

Arka tekerden tık tık tık sesleri, hızlandıkça artan bazen kesilen , araçla sağa veya sola dönüşlerde seste değişen tonda metal sürtünme sesleri çıkması durumu vardı ve bu metal sürtme sesi tık tık sesinden çok daha fazla rahatsız eden ve dışarıdan duyulan bir sesti.

Sorun şu çıktı: Arka hidrolik yerinden çıkıp, lastiğin jantının iç cikintili bir kısmı var oraya sürüyor ve doğal olarak araç hızlandıkça daha sık bu sesi duyuyordum. Aracın altına eğilip bağlantı yerine bakarak bu oynamayı görmek mümkün oluyor. Bilginize. Resimde ekliyorum. Ve çözüm çıkan parçayı yerine sabitlemek yeterli oldu ortalama 100 km aracı bilmeden riskli şekilde sürmüş oldum. (Tamirw götürme mesafem + eve dönüş mesafem.)

Ben balataların eskidiğini
    Lastik bölümünden / Arka lastikten tık tık ve metal sürtünme sesi gelmesi..düşünmüştüm
    Lastik bölümünden / Arka lastikten tık tık ve metal sürtünme sesi gelmesi.. ama şükür daha uygun birşeymiş ..
    Lastik bölümünden / Arka lastikten tık tık ve metal sürtünme sesi gelmesi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön konsoldan gelen boncuk sesi
    11 ay önce açıldı
    Sol ön lastikten gelen ses
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.