Şimdi Ara

arka tekerden fren yapınca ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 5 ay önce aldığım sıfır hyundai i20 marka arabadan ilginç ilginç sorunlar çıkmaya başladı, kapılardan gelen cızırtı bir yana 2 haftadır arka sağ tekerlikten hafiften frene dokununca tak tak tak diye sanki patlakmış yada taş girmiş gibi ses geliyordu aracı bugün servise verdim sorun frenlerde dediler az önce telefon açtılar aracı yapmışlar problemde toz varmış tozları temizlemişler, sizce böyle saçmalık olabilir mi bende fazla anlamıyorum arabadan fakat saçma geldi tozdan dolayı öyle patlat tekerlik gibi tak tak tak diye ses mi gelir ?

• zaten servisler hemen o temizleme speyini sıkarlar
  • Bizimde frenler ötüyordu ama frene basmadan yolda giderken balatalar sürtüyordu.Ne yaptıysam bir türlü sesi kesememiştim tamirci milleti uğraşmak istemiyor kime gitsem balata temizleme spreyiyle 2 fıs fıs yapıp oldu diyordu.Aslında hiçbir şeyin çözüldüğü yok başından savıyordu.Neyse en sonunda bir tamirci kampanaları tornalatmayı akıl edip beni bu sorundan kurtardı.
    Yani tamircilere parasıyla bile istediğin gibi iş yaptıramazsın.Hele servis hiç uğraşmaz.
  • Arkadasimin araciyla dün sürdüm. Hyundai getz ayni sorun bendede var arka tekerlerden tak tak ses geliyor Fren yapinca. Kronik sorun galiba ?
  • Arka kampanamı? Kampanayı yeterince kapatamazlarsa tozlanınca ses yapıyor. Üretim hatası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maturax

Merhaba, 5 ay önce aldığım sıfır hyundai i20 marka arabadan ilginç ilginç sorunlar çıkmaya başladı, kapılardan gelen cızırtı bir yana 2 haftadır arka sağ tekerlikten hafiften frene dokununca tak tak tak diye sanki patlakmış yada taş girmiş gibi ses geliyordu aracı bugün servise verdim sorun frenlerde dediler az önce telefon açtılar aracı yapmışlar problemde toz varmış tozları temizlemişler, sizce böyle saçmalık olabilir mi bende fazla anlamıyorum arabadan fakat saçma geldi tozdan dolayı öyle patlat tekerlik gibi tak tak tak diye ses mi gelir ?

Aynı sorun bende de var hocam LPG takıldığı için muayeneye tekrar girdi ve sağ arka tekerlekteki fren gücü kaybı orda da ortaya çıktı. Bazen frenler ısınana kadar sağ arka tekerlekten sürtme sesi geliyor. Ayrıca 40'la giderken dip fren yaparsanız abs devreye giriyor ve araba neredeyse hiç yavaşlamıyor kendini öne atıyor yakın zamanda ben de götürmeyi düşünüyorum ama bir türlü zaman bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tekerden gelen ses
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.