Daha önce aldığım laptop'un kusurlu çıkması durumunda HB müşteri ilişkileri bizi bağlamaz git Lenovo servisine yaptır demişti de 6 ay uğraşmıştım. Aldığıma alacağıma lanet etmiştim. Sonra 2 sene hiçbir şey almadım HB den. Bu sene diğer yerlerden 100 lira daha ucuz diye hata edip bit anakart alayım dedim. Almaz olaydım. Resimlerde ve isminde wifi yazan anakartın özellikler kısmında wifi yok yazıyormuş wifi siz geldi. üstüne bir de çalışmadı. Yine HB yi aradım. Yine bizi bağlamaz dediler. Yine uğraşıyorum.
işin kötüsü tüketici haklarına başvuru yapınca HB yerine üretici firmaya ceza kesiliyor. Bunlar yine ellerini kollarını sallayarak geziyor.
Benim yaptığım hatayı yapmayın. Elektronikte dolandırıcılar mekanı HB yerine gidin Vatan, Mediamarkt, Teknosa vb. yerlerden alın inanın 100 lira veya 300 lira çektiğiniz çileye değmiyor.
Hepsiburada pişmanlıktır.
C# VSTO ile Outlook bağlantı durumu kontrolü
Merhaba Arkadaşlar,
Outlook açıldıktan sonra bağlantısı koptuğunda uyarı göstersin diye bir eklenti yazmaya çalışıyorum.
bunun için her 10000 milisaniyede başlayıp 30000 milisaniyede bir tetiklenen bir timer tanımladım.
Buraya kadar sorun yok fakat tetikleme başlayıp form nesnesini göstermeye çalışınca form öğesi donuk açılıyor.
private bool error; Form1 form1 = new Form1(); private void ThisAddIn_Startup(object sender, System.EventArgs e) { error = true; this.Application.Startup += Application_Startup; } private void Application_Startup() { System.Threading.Timer timer = new System.Threading.Timer( _ => showForm(), null, 10000, 30000); } private void showForm() { if (Application.Session.ExchangeConnectionMode != Outlook.OlExchangeConnectionMode.olCachedConnectedFull && error) { error = false; form1.setlabel(Application.Session.ExchangeConnectionMode.ToString()); form1.Show(); } }Kod
Yığını:
Form öğesini timer içine yerleştirmeden sadece application_startup'ta çalıştırınca donmadan geliyor. sorun oluşturmuyor.
fakat timer içinde tetikleyince donuyor.
örnek olarak aşağıda donuk olarak gelen ekran var.
Burada da timera bağlı değil de application_startup'ta çalışan form örneği var
Yardımcı olabilecek birisi çıkarsa minnettar olurum.
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanları: XBOX, Playstation, Yapay Zeka
XOX PS4 |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 171
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.133 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 233 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun