![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Merhabalar, sıfır araç alacağım ötv muafiyeti ile yerli üretim şartı geldiği için en iyi iki araç arasında kaldım
Chr mutlaka en dolusunu tercih ediyorum tabi stok problemleri var ancak türkiyede rüşvet ile çözülüyor problemler maalesef şuan mart başına bir adet araç ayırttım kendime
Chr da benim nazarımdaki avantajlar 10 yıl garanti direksiyon ısıtma head up display jbl ses sistemi vs
Chr eksileri ise araç çok hantal test sürüşündede denedim ivmelenme kötü, megane kıyasla daha fazla yakıt dar iç hacim ve aşırı yok sesi
Megane avantajları yine en dolu paket cam tavan vs, dizel olmasından dolayı az yakıt, geniş iç hacim büyük bagaj, 300.000 TL daha ucuz vs
Megane eksileri 3 yıl garanti ücretini ödeyerek maks 5 yıla çıkıyor ama aracı 10 yıl satamayacağımızıda göz önünde bulunduruyoruz, 25.000 de bindiğim megane da aşırı trim sesleri, adaptif hız sabitleyici opsiyonel ama dizelde yok
Alacağımız arabayı 10 sene satamayacağız bu yüzden yaptığımız seçim önemli 10 yıl garanti teknolojik özellikler sayesinde chr ağır basıyor tabiki ama fiyat ve dizel olması ile ilgili de megane kafa karıştıryor
Son Giriş: 43 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 10 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 310 (Bu ay: 310)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)