İlandaki araç ve benzeri alınır mı ?
Selamlar bu bütçelere araç arıyorum. İlandaki araç veya buna benzer kalibredeki Giulietta'lar sizce alınır mı? Sorunu sıkıntısı var mıdır?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-uygun-fiyatli-ve-bakimli-cam-tavan-giulietta-1096930862/detay
500-600k arası araç önerisi arıyorum
Arkadaşlar merhaba 500-600 bin TL arası otomatik araç arıyorum. İstanbulda yaşıyorum. 4 kişilik bir aileyiz genelde de aileyle binerim ama görünüş olarak çok da aile aracı olsun istemiyorum fluence corolla gibi. Hatchback tercih ederim diye düşünüyorum ama sedan da olur. Benzin, dizel takıntım yok ama şuan ki koşullarda bir farkı kalmadı o yüzden benzinli ilk tercihim daha az masraflı olduğu için. Donanım benim için önemli o yüzden kilometreden feragat etmem gerekecek sanırım. Ama daha önce hiç 100-150bin kilometrede bir aracım olmadı o yüzden yüksek km araç alınır mı, çok masraf çıkarır mı gibi korkularım çok fazla. Sizlerden fikir almak istiyorum bana hangi marka model önerirsiniz ? Benim şimdilik Astra J 1.4t hb geçiyor gibi yakışıklı duruyor baya.
1.3 tce clio mu 1.4 fire egea cross mu ?
Merhabalar 23 yaşındayım istanbuldayım. 4 kişilik aileyiz uzun yol nadir yapıyoruz genelde şehir içi kullanıyoruz. 500-600 bin küsür bandında araç arıyoruz. Tercihen otomatik olursa iyi olur ama güzel bir aracın manuelini de tercih edebilirim. Ben 1.3 tce clio otomatik ve 1.4 fire egea cross manuel arasında kaldım. Egea cross yakışıklı ve donanım olarak daha dolu daha konforlu olduğunu söylüyorlar ama 1.4 atmosferik aracın yürümediğini söylüyorlar o yüzden 1.3 130 hplik clioya da aklım kayıyor. Bu iki araç hariç araç önerilerinize de açığım. Model yılı çok eski olmazsa sevinirim teknoloji ve donanım benim açımdan önemli. şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.907 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Araç tercih-kıyaslama