Şimdi Ara

500-600k arası araç önerisi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 500-600 bin TL arası otomatik araç arıyorum. İstanbulda yaşıyorum. 4 kişilik bir aileyiz genelde de aileyle binerim ama görünüş olarak çok da aile aracı olsun istemiyorum fluence corolla gibi. Hatchback tercih ederim diye düşünüyorum ama sedan da olur. Benzin, dizel takıntım yok ama şuan ki koşullarda bir farkı kalmadı o yüzden benzinli ilk tercihim daha az masraflı olduğu için. Donanım benim için önemli o yüzden kilometreden feragat etmem gerekecek sanırım. Ama daha önce hiç 100-150bin kilometrede bir aracım olmadı o yüzden yüksek km araç alınır mı, çok masraf çıkarır mı gibi korkularım çok fazla. Sizlerden fikir almak istiyorum bana hangi marka model önerirsiniz ? Benim şimdilik Astra J 1.4t hb geçiyor gibi yakışıklı duruyor baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigidowski -- 15 Mayıs 2023; 22:55:25 >

• 1.4 T olan H değil J kasa.

J kasada en sorunsuzu 1.6 cdti motor. Paket olarak da sport iyidir. Güncel fiyatlara tam olarak hakim değilim fakat temizi bulunabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt

doğru karıştırmışım düzeltiyorum teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.