Mac OS'da Silinen Dosyaları Geri Getirmek Mümkün Mü?
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık bir yıldır Mac OS işletim sistemini kullanıyorum fakat hala anlayamadığım bir konu var. 8 yıllık fotoğraflarımı depoladığım klasörlerin içini birden boşaltılmış gördüm ve bunu ben bilerek yapmadığıma eminim. Klasörler duruyor ama içi boş. Geri almamın bir yolu var mıdır? Problem Icloud'dan kaynaklı diye düşünüyorum.
MacOS Klasör Düzeni Nasıl Yapılır?
Merhaba, mac os işletim sisteminde yeniyim. Klasörde bir dosya sildiğimde o dosyanın yeri boş kalıyor, ekran görüntüsündeki gibi. Bunu nasıl çözerim?
Okul için laptop tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, okul için bir laptopa ihtiyacım var. Bilgisayarı yoracak işler gerektirmeyen YBS bölümünde okuyorum. Sadece kod yazacağım. 10-20bin tl arası tasarımı güzel olan bir fiyat performans laptop ı önerebilir misiniz?
Ev interneti sadece telefonumda yavaş.
Herkese iyi hafta sonları. Arkadaşlar, ev internetimi telefonumda kullanamıyorum, 1mbit çekebiliyorum. Başka telefonda ve bilgisayarda bu sorun yok. Sizce sorun ne olabilir?
Chuwi Corebook
Bu dizüstü bilgisayarı önerir misiniz? Markayı ilk defa duyduğum için emin olamadım. Bilgisayarda oyun oynanmayacak, internette gezinmek, office programları vb işler için.
Linux / Ubuntu
Merhaba arkadaşlar. Linux üzerinde çalışıyoruz ve bilgisayar hocamız böyle bir ödev verdi ama ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Hertz - Bilgisayar İlişkisi
Merhaba,
Danışmak istediğim bir soru var. Monitörüm 60 Hertz ve ben 120 Hertz monitör almak istiyorum. Şu anki monitörümde 1080p videolarda kasma oluyor. 120 Hertz monitöre geçtiğimde 720p'de sıkıntı çeker miyim yoksa kasma konusunda bir sıkıntı olmaz mı?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.627 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware