Şimdi Ara

Mac OS'da Silinen Dosyaları Geri Getirmek Mümkün Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir yıldır Mac OS işletim sistemini kullanıyorum fakat hala anlayamadığım bir konu var. 8 yıllık fotoğraflarımı depoladığım klasörlerin içini birden boşaltılmış gördüm ve bunu ben bilerek yapmadığıma eminim. Klasörler duruyor ama içi boş. Geri almamın bir yolu var mıdır? Problem Icloud'dan kaynaklı diye düşünüyorum.

• Daha önce ücretli iCloud servisi mi kullanıyordunuz? Eger bilgilerinizi ücretli servise yüklediyseniz ve ödeme yapmayı kestiyseniz size icerigi indirmeniz icin bir sure tanınıyor ... :( Durum boyle ise daha fazla islem yapmadan Apple Müşteri Destegi ile hemen gorusun derim.

biraz komik olacak ama, albümler uygulamasını icin ve albümleri geri dönüşümün kutusuna atmadiginizdan emin olun.

eğer durum yukarıdakinden farklıysa; ana ekrandan üst menüden, go (turkcesini git yapmislardir heralde) daha sonra Applications(uygulamalar)'a gidin. Photos(fotograflar) simgesine, Option + Command tuşlarına basarak çift tıklama yapın. Uygulama acilacak ve sizden onarım icin izin isteyecektir.

Bazi güncellemeler beklenmeyen sonuclar doğurabiliyor. Önce Command ve ardindan parmaginizi kaldırmadan Space tusuna basın, açılan arama kutusuna "photos' yazın. Cikan uygulamar arasında eğer birden fazla sonuc alırsaniz önce bir tanesini, ardından digerini, bir öncekini kapatmadan acin.

Konuyla ilgili https://discussions.apple.com/welcome adresinden yardim talep edebilirsiniz.

Tabi bu sirada Time Machine opsiyonunu degerlendirebilirsiniz fakat bu sizin alabileceğiniz bir eylem-sonuc iliskisi olur. Tavsiyem sorunu çözene kadar Mac'inizi yeniden yüklememeniz ve yeni uygulama kurmasanız. (format)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.