Laptop uyku modundan cıkmıyor
Laptopum bugun ögleden sonra kendine kendine kapandi ve düzelmemek üzere bozuldu.
Laptopu kullanmak için süreklı bir tuşa basmam gerekiyor yoksa 2 3 saniye içinde kapanıyor , yenidende başlamıyor ancak bir tuşa basarsam tekrar uyanıyor ama basılı tuttuğum süre zarfında açık kalıyor..
Ram takip cıkardim , ramsiz calistirdim , bataryayi cikardim ve adaptörle caliştirdim , ssd cikardim farkli bir hdd taktim hatta 2 ci bir hdd denedim yinede sorunu cözemedim. Daha önce başına gelmiş olanlar varmı veya yardımcı olabilecek ?
Openwrt kullanabileceğim en ucuz cihazlar ?
Zyxel NBG6617 cihazımda 1 yıldır openwrt kurulu ama öyle köşede duruyor kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum :( Tenda V300 modem ile birlikte bir türlü çalıştırmayı başaramadım bu konuda bana nasıl kurulum yapabileceğim konusunda yardım edebilcek varmıdır ? Tenda modem arayüzü hakkında bilgi sahipleri bana ulaşabilirseniz cok sevinirim ^^
Modemden aldığım interneti routera verıp ınterface den kurulum yapıyorum ama ınternet gelmıyor sadece ınternet modemde kalıyor hicbir şekilde router a gelmıyor.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.987 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware