Kargom Kayboldu!
Şimdi beyler ve bayanlar nolur yardım edin sizden akıl almam gerekiyor(Bir tık uzun olucak helal edin.) Ben 20 haziranda Hepsiburada üzerinden bir kask siparişi verdim ve kask bana 22 haziranda ulaştı fakat ben kaskı denediğimde kask bana küçük geldi. Daha sonra ben bayram öncesi Hepsiburada’nın iade süreci falan çok uzar ve İstanbul’dan verdiğim motorsiklet siparişi 17 temmuzda gelecek almak için gittiğimde kask lazım, geç gelirse gidemem falan uğraşmıyım diye direkt satıcıyla iletişime geçtim, derdimi söyledim ve bana “Biz size kod verelim kargoyu bu kodla Sürat Kargo’ya teslim edin biz bir beden büyüğünü gönderelim“ dediler. Ben de okey dedim ve kargoyu Sürat Kargo’ya teslim ettim. Allah işte orda belamı vermeye başladı. Bu kargo 2 gün içinde Kocaeli-Kartepe şubesinden İstanbul-İkitelli Aktarma Merkezine gitti fakat galiba kargomu orda kaybettiler (asla kaybettik demiyorlar sürekli işte bir aksaklı olmuş gecikmiş vs diyorlar) ve kargo 24 haziran-12 temmuz arasında hiç hareket etmedi ve burda kaldı. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, defalarca kayıt oluşturdum, Şikayetvar’a yazdım, e posta gönderdim,buradaki şubeye gittim fakat hiçbir sonuç alamadım. Ve 12 temmuz akşam saat 15.04’te kargo şubeye geldi, 15.04’te de teslim edildi. Bir kargo 1 dakika içinde hem şubeye varıp hem de teslim edilemiceği için ben de şüphelendim ve karşı tarafla iletişime geçtim. Karşı taraf bana kargonun onlara ulaşmadığını söylediler ve bende şalterler gerçekten attı, çıldırdım. Bugün sabah erkenden müşteri hizmetlerini aradım ve bayağı bağırdım fakat bana yine kayıt oluşturdular ve sonuç yine 0. Şu an artık ciddi delirmiş durumdayım. Benim merak ettiğim sorular şunlar;
1- Aktarma merkezine gitsem orda bir şey yapabilir miyim sonuçta kargo en sonra orda kayboldu
2- Tüketici hakem heyetine mi vermem gerekir, verirsem kazanabilir miyim?
3- Bu problemi satıcı mı çözmesi gerekir, sonuçta onun bana verdiği kodla onun anlaşmalı olduğu firma üzerinden gönderdim.
Yani kısaca benim ne yapmam gerekiyor? Ne olur akıl verin kafayı sıyırıcam bunlar yüzünden az kaldı.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 611 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı