![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2898317/dca5d9a7-cd2c-47ff-8135-e82d00442eb7.png)
![onbaşı](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Qcy T20 bluetooth kulaklık geç tepki veriyor.
Arkadaşlar Qcy T20 ile ilgili bir problemin var ve nasıl çözebilirim ?
Sorunu anlamanız adına Qcy T20 Fonksiyonlarını yazayım. Kısacası cihazın normal davranışları nedir ?
Cihazda kırmızı ve beyaz ışık vardır.
Kutusunda sadece beyaz ışık vardır.
Kutudan kulaklıkları çıkarınca ikisinde de kırmızı yanar bir süre sonra bağlantı sağlanmazsa beyaza döner ve belli süre yanıp söner sonra kapanır.
Kutuya koyunca şarj olurken sabit kırmızı yanar ve şarj olunca 30 saniye beyaz yanar ve söner.
Kutu kulaklıkları şarj ederken kutunun kendi ışığı başta belli süre beyaz yanar ve bir süre sonra kapatır.
Kutu kendi şarj olurken beyaz ışık şarj olana kadar yanıp söner.
Problem nedir ?
Sol kulaklığı kutusuna koyunca şarj olması gerekse de gerekmese de 1 saniyeden az sürede kırmızı ışık yanıyor ve sönüyor. Yaklaşık 5 dakika sonra şarj olması gerektiği için kendisi kırmızı yanmaya başlıyor ve şarj alıyor.
Sol kulaklığı kutudan kullanım için çıkarınca hiç tepki vermiyor ama yine yaklaşık 5 dakika sonra kendine geliyor ve bağlanmaya hazır oluyor.
Kısacası ne yapması gerekiyorsa geç yapıyor.
Şarj almaya kendi keyfine göre alıyor ama aldığı zaman problem yok tam doluyor.
Kulaklık geç açıldığı için mono moda geçmiyor stereo bağlanıyor ve kaliteden bozulmada yok . Yani cihaz bağlandığı zaman problem yok on numara çalışıyor.
Sağ kulaklığı kutudan çıkarıp işlevini yerine getirme süresi ile solun aynı değil.
Bu konuda çok sıfırlama yaptım ama sıfırlamada bile geç geliyor.
Normal şartlarda iki kulaklığa 5 defa bas çek yapıyoruz ve kulaklılarda 5 adet beyaz yanıp sönüyor. Dana sonra sabit beyaz yanmaya başlıyor. En sonra beyaz yanıp sönmeye başlıyor ve bu da sıfırlama tamamlandı kullanıma hazır demek.
Ancak bu sıfırlama yapıldığı zaman sol kulaklık 5 defa yanıp söndükten sonra komple gidiyor ve yine yaklaşık 3-5 dakika arası sonra geliyor.
Sol kulaklık için gecikme süreleri bazen daha geç olabiliyor.
Şimdi diyeceksiniz ki cihaz bağlandıktan sonra problem yoksa sıkıntıda yok ama bağlanana kadar canım çıkıyor. Bu problemi çözmem gerek.
Bu konuda internette bir şey bulamadım ama sürekli sıfırlama yap iki kulaklık arası bağlantı yenilensin yazıyordu ama sıfırlama çok yaptım ve faydası maalesef olmadı.
Dediğim gibi sıfırlara çözüm değil.
Bu cihazların gizli ayarları , ne bileyim başka developerların kullandığı çözüm yöntemi yok mudur ? Yada bilgisayar üzerinden yazılım güncelleme gibi şeyler yok mudur ?
Qcy 'nin forum gibi problemimi yazabileceğim yerini bulamadığım için size yazayım dedim.
Lütfen yardım edin
Çözüm konusunda ne yapabilirim ?
GEÇMİŞ OLSUN BANA TURK TELEKOM
|
TURKNET NaN Mbps NE ABİ ?
27'' inc monitör tavsiyesi 1080p alınırmı ?
|
TURKNET SİZLE GÖRÜŞMEMİZ OLMADI Kİ ?
|
TURKNET BEY İNTERNET BAŞVURUM NE OLDU YARDIM ET
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.649 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)