Şimdi Ara

27'' inc monitör tavsiyesi 1080p alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 27 inc 1080p için fazla buyukmuş. ben aoc model almak istiyorum .Ve yaklası 30- 50 cm uzaklıktan bakıcam .Curved olmasını ıstıyorum

asıl sorun şu:

ben oyun için istiyorum özellikle pikseller çok etkılıyormu acaba deneyimli olan arkadaşlar varsa söyleyebilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YcLGaMeR -- 11 Mayıs 2020; 4:57:29 >

• www.hepsiburada.com
    MSI Optix MAG272C 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag272c-27-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-monitor-p-HBV00000PO5H9

Bu monitörü aldım kullanıyorum, gayet memnunum. piksel muhabbeti yapanlar takıntılı tipler. Dibine girersen pikseli görürsün tabi, takıntılıysan alma. Her monitöre baktığında keşke 2k alsaydım dersin mutsuz olursun. Hazır indirimde varken 165 hz 1 ms bulamazsın başka zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafa -- 15 Mayıs 2020; 13:36:23 >

• eyw reiss
  • Monitöre çok yakından bakmazsan pikselleri görmezsin hocam. Elbette nakit varsa 2K çözünürlük çok daha iyi ama bütçe yoksa 27" + 1080p monitör alınır.

• Zafa kullanıcısına yanıt
    bende aynı monitörü almayı düşünüyorum ama daha önce kavisli deneyimim olmadığı için kafamda soru işaretleri var, kavisli olmasından memnunmusunuz ve yaklaşık 2 metre mesafeden film izlemek için uygunmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.