Akciğer Grafisi Yorumlayabilen
Merhabalar doktorumun yorumu beni tatmin etmedi bu akciğerde bir şey yok normal dedi. Ben biraz kuruntu yaptım sizce gözüken bir sıkıntı var mı?
Solunum Fonksiyon Testim
Merhabalar hiç doktor arkadaşım olmadığından kime soracağımı bilemedim doktor solunum fonksiyon testime normal dedi ama normalden daha iyi olmasını istiyorum bu yazan sayılar çok iyi olması için kaç olmalı?
Penta Garanti Kapsamında ÜCRET İADESİ!!!!
Merhaba arkadaşlar geçen sene Amazondan Corsairin bilgisayar için güç kaynağını aldım, geçen aylarda şimşek çakması sonucuyla güç kaynağı bozuldu çalışmadı. Bende garanti kapsamında yaptırmak için yetkili şirket PENTA ile iletişime geçtim kendilerine ürünü gönderdim. Kendileriyle iletişime geçtiğimde bu "İADE BEKLİYOR / PENTA İADE FATURASI BEKLİYOR" kısmının ne anlama geldiğini sorduğumda ürünü satın aldığım fiyatı iade edeceğini belirttiler. Ben ürünü aldığım tarihte 588,41 Türk lirası ödemişim, şuanki günümüz enflasyon koşullarında bu ürünü en ucuz 1.606,99 Türk lirasına satıyorlar. Kendilerine ücret iadesini kabul etmediğimi belirtip. Birebir değişim ya da muadil ile değişim konusunda yardımcı olmaları istekte bulundum ancak kendileri buna olumsuz cevap verdi. Benim sorum şu ben bu şirketi tüketici haklarına şikayet etmek istiyorum sizce ne gibi sonuç elde ederim? Sizin verebileceğiniz tavsiye var mı?
TURKNET DESTEK KAYDI CEVAP SÜRESİ?
|
Türknet İnternetimi Açar mı?
Son Giriş: 40 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 941 (Bu ay: 279)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı