Şimdi Ara

Türknet İnternetimi Açar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 2 aydır türknet kullanıyorum hiçbir sorunum yoktu gayet hızlıydı kullanışlıydı ancak 29.04.2020 00.10 saatlerinde internetimi bilerek kestiklerini düşünüyorum ondan sonra internetim gelmedi adsl ışığı yanıyordu ancak internet ışığı yanmıyordu modem kurulumunu tekrar yapayım dedim 10 defa denedim farklı modemle de denedim internetim gelmedi kendilerine destek konusu açtığımda modem kurulumunu tekrar yaptığımı söylememe rağmen otomatik mesaj atarak benden tekrar modem kurulumunu yapmamı istediler gerçekten komedi :D adamlar 3 gündür cevap vermiyorlar ilgilenmiyorlar. Para ödediğim bir kurumun benimle ilgilenmesi için resmen yalvarıyorum umurlarında değil şu saatten sonra ilgileneceklerini sanmıyorum son raddeye geldim 3 gündür tek bir cevap vermemelerinden dolayı internetimi iptal edeceğim sanırım siz de şunları bilerek türknete geçin muhtemelen her ay böyle düzenli internet kesmeleri yapıyorlar kullanıcıyı kendinden soğutuyorlar.

Türknet İnternetimi Açar mı?Türknet İnternetimi Açar mı?Türknet İnternetimi Açar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemiromer44 -- 1 Mayıs 2020; 13:48:8 >

• Azıcık daha uğraş MH ile suçu fizik kanunlarına atabilirler
  • modemime bilerek ip vermiyorlar bunu neden yapıyorlar bilmiyorum ama bunu bilerek yapıyor

Türknet İnternetimi Açar mı?
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik ekiplerimize ilettik. Teknik ekiplerimizin kontrolü sonrasında modem kurulumu yapılması durumunda sorunun olmayacağı bilgisi verilmiştir. Modem kurulumu yaptığınızı iletmeniz üzerine tekrar saha ekiplerine ilettim. Arızanızı 3 iş günü içerisinde kontrol ederek bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba umarım en kısa sürede hallolur çünkü alt komşumu türknetinden yararlanırken benim yararlanamıyor olmam çok garip
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    hala geri dönüş sağlanmadı ne zaman ilgileneceksiniz?
  • ozdemiromer44 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ıp almama sorununuzu kontrol ediyoruz. Gelişmeleri paylaşacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.