wifi 5ghz speedtest
Arkadaşlar ben türknet gigafiber 1000mbps kullanmaktayım. Verdikleri modem zyxel vmg8623-t50b 5ghz de 867mbps ye kadar hızı destekliyor ama 5ghz wifi de monster laptopta bile max 250-300 mbps aralığında hız alıyorum. 200mbps nin altına düştüğü bile oluyor bazen, genelde 250 civarı. Modem 867mbps ye kadar desteklediği için benim max 250-300 aralığını görmem normalmidir? (Bu arada kablolu bağlantılarda 750-850 arası normal bir değer alıyorum.)
ekran kararması
Arkadaşlar merhaba. Abra a15 15.1 laptobum var. Serviste anakart değişti. Cihazı aldıktan sonra edge tarayıcısında video film vs. izlerken anlık ekranın kararmaları oluyor(saniyelik) sanki bir şeye bakarken göz kırpmak gibi. Daha önce böyle bir sorun yoktu, opera tarayıcısında denedim onda olmadı. Ama uzun zamandır edge kullanıyordum ve böyle bir sorunum yoktu. Sizce neden oluyor olabilir? Ekran kartı vs. driverlar güncel.
binaya fiber geldi
Arkadaşlar merhaba. Binaya fiber internet altyapı geldi. Daha doğrusu bulunduğum bölgeye yeni geldi. Her binaya ince ince kablo çektiler. Dün çektikleri kabloyu modem gibi bir cihaz takıp ona bağladılar(bina girişinde). Şu anda vdsl kullanıcısıyım fiber paketlere geçmek için binadaki eski ankastre kutusu da değişmeli mi, yoksa koydukları o küçük modeme benzer kutu yeterli olacakmıdır? Bu arada 100mbps vdsl türknet kullanıcısıyım, türknetin fiber paketine geçmek istiyorum. Binadaki ankaster kutusu da eski baya, nerden baksan 10 15 yıllık var. Yeni koydukları cihazın resmini de bırakıyorum aşağıya. Yardımcı olursanız sevinirim, çünkü bu devirde fiber bulmak zor, bulunca kaçırmamak lazım :)

Bu resmini koyduğum yeni koydukları cihaz.
Ankastre kutusu bunun tam karşısında, ikisini birbirine bağlayacak hiçbir bağlantı falan yapmamışlar.
masaüstü hdd yi harici olarak laptop bağlama
|
türknet hız kısıtlaması
TÜRKNET HIZ DÜŞMESİ
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.069 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar