Şimdi Ara

türknet hız kısıtlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    türknette ilk 35 mbps paket kullanmaktaydım uzun süredir hattımın max kapasitesi de 130 mbps ye kadardı. 2 gün önce 100 mbps pakete geçiş yaptım ve 80 mbps üstü hızlara ulaşabiliyordum. Ertesi gün baktığımda hızım 40 mbps ye kısıtlanmıştı ve max hat değeri 57 mbps idi. Trüknete arıza kaydı açtım dönen olmadı. Daha sonra türk telekom dan arıza kaydı ve şikayet numarası içeren mesaj geldi.Bugün de tt den yine sizi aradık ama ulaşamadık diye mesaj geldi ama aramadılar. TT nin internet sitesinden arıza kaydı nnumarasını sorguladığımda kayıt tamamlandı diyim kapatmışlar. Şimdi size birkaç sorum olucak;
    1-İnternetim altyapım uygunken neden kısıtlanmış olabilir
    2-İnternetim hangi firma tarafından kısıtlanmış olabilir
    3-TT den gelen şikayet mesajını türknet açmış olabilir mi

Bu arada eski ve yeni hat değerlerim aşağıdaki gibidir, yani tam bir saçmalık

türknet hız kısıtlaması eski ve yüksek değer

türknet hız kısıtlaması yeni ve düşük değer

• Merhaba aynı sorunu arkadaşımda yaşıyor kasıtlı olarak 88 üstünü vermiyorlar reklamları vs hikaye!
  • berkkan05 B kullanıcısına yanıt
    benimkini düzeltmişler ama dediğiniz gibi en son 88mbps. Neden 100 e tamamlamıyorlar ki çok saçma. Belki haline şükret 88mbps çok iyi değer diyen olacaktır ama sözleşmede sonuçta 100 olarak imza atılmış ve altyapıda destekliyor yani 100 vermeleri lazım.
  • berkkan05 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşınızın hız profilinin kontrol edilmesi için teknik ekibe bilgi verdim. Kontrolleri tamamlayarak kendisine bilgi vereceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.