Dizüstü bilgisayarıma UEFI format attıktan sonra kulaklık mikrofonundan neredeyse duyulamayacak kadar az bir ses gidiyor. Karşı taraf beni hiç duyamıyor. Farklı kulaklıkları denedim fakat sorun devam ediyor. Laptopun kendi mikrofonu sıkıntısız çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Düzeylerin hepsi %100'de.
YETER!!!
Arkadaşlar malumunuz son günlerde ülkenin farklı illerinden hep aynı şikayet geliyor hem bu foruma hem de TurkNet'in kendi forumuna. Sorun belli ve neredeyse herkes de olan bir sorun: YÜKSEK PİNG & DÜŞÜK HIZ. Destek kayıtlarına saçma sapan cevaplar alıyoruz. Eğer siz de uygun görürseniz bu forumu son günlerde yaşadığımız ortak ping ve hız sorunu için kullanalım. Herkes buraya ilini ve problemini yazarsa(ping / düşük hız) bence TürkNet sayımızın çok olduğunu anlar ve bir şeyler yapar. Şimdiden teşekkür ederim. Aşağıya da OİM'den gelen arıza kaydı cevabını paylaşıyorum. @TurkNetDestek
Akşam Yükselen Ping
1 haftadır akşam saatlerinde ping yükselmesi oluyor ve oyun oynanmıyor. Daha öncesinde yaşamıyordum bu sorunu. OİM'deki arkadaşlarla pek iyi anlaşamıyoruz. Tracert sonuçlarımı ve speedtest.net ping sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum. Lütfen network ekibine iletir misiniz? @TurkNetDestek
Akşam Yükselen Ping
Yaklaşık 1 aydır akşam saatlerinde deli gibi pingim artıyor. Tracert testlerimi bırakıyorum buraya. Network ekibi ilgilensin artık.
CRC hatası sorunu
|
Packet loss ve ani artan ping sorunu
|
UPLOAD HIZLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?
Pandemi nedeniyle artırılan upload hızları eski hızlarına çekilmiş galiba. 6mbit'ten 3mbit'e düşmüş upload hızım. Sizde de öyle mi?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.207 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar