1 haftadır akşam saatlerinde ping yükselmesi oluyor ve oyun oynanmıyor. Daha öncesinde yaşamıyordum bu sorunu. OİM'deki arkadaşlarla pek iyi anlaşamıyoruz. Tracert sonuçlarımı ve speedtest.net ping sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum. Lütfen network ekibine iletir misiniz? @TurkNetDestek |
Akşam Yükselen Ping
-
-
şu an google tracert 120 ping bende, lol tr server pingi 70-120 arası dalgalanıyor normalde 25 sabit..
-
Genel sorun var galiba. Birçok kullanıcı farklı forumlarda ve burada 1 haftadır konu açmış ping ile alakalı.
-
Evet, sorun genel fakat Turknet bunu itiraf etmeyecektir. Bu problemi oldukca uzun bir suredir yasiyorum kendilerine networkteki paket kayiplarini ve sonucunda yasadiklarimi kanitlari ile ilettim fakat cevaplari kablo ile baglanin sonra da modeminizi degistirin oldu. Defalarca bu problemin yogun saatlerde yasandigini soyledim. Gunduz boyle bir sorun olmadigini soylememe ragmen hala modemimin aksam bozuldugunu dusunuyorlar. Onlara gore gun boyu cok calisan modem aksam saatlerinde bitkin dusuyor olsa gerek. Hayatlarinda modem gorduklerine ya da nasil calistigini bildiklerine dair suphelerim var. Neyse sozun ozu internet servis saglayici degistirince her sey cozuluyor. Bu adamlardan cok da sey beklememek gerek, eh ucuz etin yahnisi...
-
Millenicom kullanıyorum, Hatay'da yaşıyorum ve bendede son 1 haftadır akşamları internet çok kötü oluyor, genel bir soru var sanırım Türkiye'de
-
Manisa Merkezden selam bir kaç arkadaşım da aynı problemi yaşıyor. Bir haftadır normalde 20 ping ve 35mbps olan dowload hızım akşam 7 gece 1 arası 100 ping, dowload 1mbps. Online işlemlerde forumlarda henüz bir çözüm yok genel bir problem olduğu açık ama @TurkNetDestek ciddi bir açıklama vermiyor.
-
sadece masinaya özel bir durum degıl ıstanbul maltepede yasıyorum bende de uzun suredır bu sorun var
-
@TurkNetDestek cevap bekliyoruz...
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Oluşturduğunuz kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda network ekiplerimizden bilgi talep edeceğim. -
Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Kayıt içerisine hız testi sonuçlarını ve ping tracert sonuçlarını ekleyebilir misiniz? -
dün oluşturduğum kayıt numarasını PM'den gönderdim. ayrıca oim tarafından gelen rezil cevabı da buraya bırakıyorum.
-
Türknette bir işten anlayan yok malasef ki hep bir bahaneleri hazır cevapları oluyor buna bir çözüm bulamıyorlar allah türknet kullananlara yardım etsin işleri zor robotlarla uğraşıyorsunuz resmen.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X