Turknet ile aksamları interneti kullanamıyoruz
7-8 Aydır Turknet Kullanıyorum ve üzülerek soyluyorum ki deneyimim çok kötü umarım turknete gelmek isteyen arkadaşlar olurda bu içeriği görüp foruma bakıp karar verirler.
Saat 20:00 - 01:00 arasında internet kullanılamaz hale geliyor Ping süreleri anlık değişken olarak 300-500 leri görebiliyor.internet hızım %70-80 oranında dusuyor. Buda Oyunlarda verimsizlik internet sitesine dahi girememe problemleri olusturuyor. Bununla ilgili neler yaptınız diye sorucak olursanz
1) Arıza Kaydı Olusturdum
C: Modeminize gelen hızlarda bir sorun yoktur internetinizde problem yok.
2) Arıza Kaydı Olusturdum SS ile Güçlendirdim
C: Modeminize gelen hızlarda bir sorun yoktur internetinizde problem yok.
3) Arıza Kaydi Olustrdum SS ile Güçlendirdim Yetkiliyle Görüşmek istedim.
C: Verileriniz Gayet Normal İnternetinizde Bir Problem Yok İç Tesisatinizda Problem olabilir denildi.
4) Problemi analiz ettim aksam saatlerinde olusan bir problem oldugunu buldum bildirdim
C: Konuyla ilgili bilgili ve donanımlı bir kişi bulamadım problemi anlatabilicek acıklayabilicek ne oldugunu bilen 1 kişi bile yok ve kendilerinde hata kabul etmiyorlar bile
- İÇ TESİSAT HATTI DEĞİŞTİRİLDİ
- MODEM DEĞİŞTİRİLDİ
- APARTMAN İÇ TESİSATI CAT6 KABLO DAHA GECEN SENE DEĞİŞTİRİLDİ
Ama benim sorunumun durumu hiç bir zaman değişmedi bide bununla ilgili masrafa girdik. Halen diyorlar bide 99 TL ücret ile Evinize teknik ekip gönderilim diye beni yolmaya calısıyorlar.
Her neyse artık ben cıldırdım dedım arastırıcam varmı boyle bısey baskalarında da hata sadece bende olamazla yola cıktıgımda DH Forumunda bir cok kişinin aynı sorundan dolayı rahatsız oldugunu gördüm ve bir kez daha üzüldüm. Çünkü heryerde reklamı yapılan bu firmanın ne kadar aslında Merdiven altı oldugunu anladım.
Yarın mutlaka bu postun altına bir @TurkNetDestek yazıcak ve ilgileniyorlarmış gibi yapıcaklar. Ama ben size söyliyim gerçekte icraat 0. Yaşadığım problem ile ilgili çekmiş oldugun görüntüleri aşşagıda paylasıyorum umarım yardımı dokunur.
Sevgilerle
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 213 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet