Şimdi Ara

Turknet ile aksamları interneti kullanamıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 Aydır Turknet Kullanıyorum ve üzülerek soyluyorum ki deneyimim çok kötü umarım turknete gelmek isteyen arkadaşlar olurda bu içeriği görüp foruma bakıp karar verirler.

Saat 20:00 - 01:00 arasında internet kullanılamaz hale geliyor Ping süreleri anlık değişken olarak 300-500 leri görebiliyor.internet hızım %70-80 oranında dusuyor. Buda Oyunlarda verimsizlik internet sitesine dahi girememe problemleri olusturuyor. Bununla ilgili neler yaptınız diye sorucak olursanz

1) Arıza Kaydı Olusturdum

C: Modeminize gelen hızlarda bir sorun yoktur internetinizde problem yok.

2) Arıza Kaydı Olusturdum SS ile Güçlendirdim

C: Modeminize gelen hızlarda bir sorun yoktur internetinizde problem yok.

3) Arıza Kaydi Olustrdum SS ile Güçlendirdim Yetkiliyle Görüşmek istedim.

C: Verileriniz Gayet Normal İnternetinizde Bir Problem Yok İç Tesisatinizda Problem olabilir denildi.

4) Problemi analiz ettim aksam saatlerinde olusan bir problem oldugunu buldum bildirdim

C: Konuyla ilgili bilgili ve donanımlı bir kişi bulamadım problemi anlatabilicek acıklayabilicek ne oldugunu bilen 1 kişi bile yok ve kendilerinde hata kabul etmiyorlar bile

• İÇ TESİSAT HATTI DEĞİŞTİRİLDİ
    • MODEM DEĞİŞTİRİLDİ
    • APARTMAN İÇ TESİSATI CAT6 KABLO DAHA GECEN SENE DEĞİŞTİRİLDİ

Ama benim sorunumun durumu hiç bir zaman değişmedi bide bununla ilgili masrafa girdik. Halen diyorlar bide 99 TL ücret ile Evinize teknik ekip gönderilim diye beni yolmaya calısıyorlar.

Her neyse artık ben cıldırdım dedım arastırıcam varmı boyle bısey baskalarında da hata sadece bende olamazla yola cıktıgımda DH Forumunda bir cok kişinin aynı sorundan dolayı rahatsız oldugunu gördüm ve bir kez daha üzüldüm. Çünkü heryerde reklamı yapılan bu firmanın ne kadar aslında Merdiven altı oldugunu anladım.

Yarın mutlaka bu postun altına bir @TurkNetDestek yazıcak ve ilgileniyorlarmış gibi yapıcaklar. Ama ben size söyliyim gerçekte icraat 0. Yaşadığım problem ile ilgili çekmiş oldugun görüntüleri aşşagıda paylasıyorum umarım yardımı dokunur.

Sevgilerle

• Normaldeki değerlerim şöyledir 3 ay once bir sıralar böyle bir internet kullanmıstım yıne aynı abonelikle fakat şimdi bir rüya kısa süren güzel rüyadan uyanıp kabusa yani gerçeğe geri dondük :)

• Durun durun bitmedi bide MT'ler ile olan görüşmeleride atıyım ilgiyi alakayı ve deneyim konusunda sizler karar verin

1) Internetimde aksam üzerine dogru sadece problem yaşıyorum

C: ethernet kablosuylamı baglanıyorsunuz?

2) Internetimde SADECE 19:00 - 01:00 Arası sorun yasıyorum kabloyla ne ilgisi var

C: Ethernet kablonuzda bozukluk olabilir

3) Telefonumda,TV,Masaustu Pcde , Laptopda herbirinde de bu problemi yaşıyorum

C: Problem internet hat kablonuzda olabilir :)

4) İç hat tesisatım temiz bir şekilde yeni çekildi. Eğer Problem olsa bütün saatlerde olur sadece belli saatler arasında olmaz değil mi ?

C: MT MAVİ EKRAN Turknet ile aksamları interneti kullanamıyoruz 

yani kısacası telefonumun interneti suan Turnetın ınternetinden daha verimli olarak calısıyor :) SS leride yapıstırıyımde gorun kendılerınde hiç bir hata kabul etmiyorlar bütün problem bende onlara gore :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InternetMagduru -- 21 Kasım 2020; 22:13:39 >

• Arkadaşlar merhaba ben Netspeed kullanıyorum son günlerde yaşadığınız problemleri yaşamaya başladım. Bugün yaşadığım problemle ilgili mesajımı şu linkten ( https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146604641 ) görebilirsiniz. Pingim 300-500'lerde, packet loss almış başını gidiyor, speedtestte 2-4mbit görüyorum 75mbit paketim var, bağlantı fiber ve kablolama daha 1 senelik sıfır binadayım.

Ben steamde indirme yaparken tam hızda indirme yapabiliyorum. Konudaki 2 arkadaş daha denedi onlar da aynı şekilde son hızda indirme yapabiliyorlar steamden fakat internetleri felç durumda.

Türknet abonesi ve bu sıkıntıyı yaşayan biri steamden indirme yapmayı deneyebilir mi ? Bilerek internetimizin kısıtlandığını düşünüyorum ya Türknet ve Netspeed tarafından ya da Türk Telekom tarafından prime time zamanı kendi abonesi olmayanların hızlarını yüklenme yaşanmaması açısından kısıtlandığını.

Şimdiden teşekkürler

• KASNAKÇI kullanıcısına yanıt

3.5 Mb/s olarak basladı indirme hayatına sonra dustukce dustu :) vallahi beni ilgilendiren bir durum değil turk telekomun boyle bısey yapmıs olması yapıyorsa bile turknetin bu konuda müşterisi haksızlıga uğruyorsa uğratmaması ıcın gönderdiğimiz kanıtlar üzerinden internet sağlayıcısına baskı yapması lazım. ama ne yazık ki böyle bir şey yok ilgi yok alaka yok kalite yok hiç bir şey yok yani dostum problem burada kaynaklanıyor

• Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydını benimle paylaşmanız durumunda teknik uzmanlarımıza bildirimde bulunacağım. Arkadaşlarım ve network ekiplerimiz kontrol ederek bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

DESTEK KAYDI NO: 38621410

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InternetMagduru

3.5 Mb/s olarak basladı indirme hayatına sonra dustukce dustu :) vallahi beni ilgilendiren bir durum değil turk telekomun boyle bısey yapmıs olması yapıyorsa bile turknetin bu konuda müşterisi haksızlıga uğruyorsa uğratmaması ıcın gönderdiğimiz kanıtlar üzerinden internet sağlayıcısına baskı yapması lazım. ama ne yazık ki böyle bir şey yok ilgi yok alaka yok kalite yok hiç bir şey yok yani dostum problem burada kaynaklanıyor

35 Mbitlik paketim söyleyeceklerim bu kadar Turknet ile aksamları interneti kullanamıyoruz 

@TurkNetDestek

• 100mbps Turknet ile aksamları interneti kullanamıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt

Manisa'daki herkese bu sorun var bölgesel sorun var ama açıklaması yok en azından bilgi veren olsa bekliyeceksin ama bilgi veren yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKNETIN KONUYA VERDIGI REZİL CEVABI BURAYA KOYUYORUM KI ARKADASLAR GORSUN @TurkNetDestek ALMASINLAR DİYE ÖZELLİKLE İFSALIYORUM. KARDEŞİM ALMAYIN TURKNETİ 10 LİRA DAHA FAZLA VER GİT BASKA OPERATÖR KULLAN HATTA GİT TURK TELEKOM KULLAN TURKNET KULLANMAYIN.

• Turknet ile aksamları interneti kullanamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InternetMagduru -- 26 Kasım 2020; 15:47:11 >
  • @TurkNetDestek

• TEKNIK EKIPLERI YOK VARMIS GIBI BIR KAC AYNI KISI YAZIP DURUYOR ONLARDA ZATEN TEKNIK DEGIL OYLE YAZI YAZSINLAR DIYE KONULMUS ELEMANLAR VASATIN ALTINDA
    • INTERNET KONUSUNDA OZGUR INTERNET SINIRSIZ INTERNET ADI ALTINDA BIR COK REKLAM YAPIP UNLU INFLUENCER REKLAM VERDIRIP INSANLARI MAGDUR EDEN BIR FIRMA
    • INTERNETINIZDE PROBLEM OLSA BILE ASLA VE ASLA TURKNETTEN KAYNAKLI BIR PROBLEM YOKTUR YA SİZİN KABLODA , MODEMDE, BINANIZDA, BİLGİSAYARINIZDA PROBLEM VARDIR ONUN DISINDA ASLA VE ASLA TURKNETTEN BIR SORUN OLAMAZ DİYİP KESİP ATIYORLAR ILGILENIYORUZ DIYIP 2 GUN BEKLETIP YALANDAN ILGILENMIS GIBI SIZDEN SSLER VIDEOLAR ISTEYIP ÖKÜZDE AYNI RESIMLERI GOSTERSEM 1-2 AYDIR ANLARDI DERDIKI NORMALLE BU INTERNET ARASINDA FARK VAR DIYIP AYIRABILIRDI AMA TURKNET BUNU YAPAMIYOR.
    • FIYATI 10-15 LIRA DUSUK ODEYIP BOYLE KANSER OLMAK ISTEMIYORSANIZ DIGER GUVENILIR KURUMSAL OPERATÖRLERE YONELIN DERIM.
    • BEN KULLANDIGIM BU INTERNET SAYESINDE SINIR HASTASI OLDUM YILLARDIR KABLONET KULLANICI OLDUM 1 GUN BILE MUSTERI HIZMETLERINI ARAMADIM FAKAT TURKNET SAGOLSUN 6 AY ICERISINDE YUZLERCE SIKAYET VE TEKNIK ARIZA KAYDI ACTIRDI.

UMARIM BU DEGERLENDIRMELERIMI BIRILERI GORUR VE TURKNET ALMAKTAN VAZGECER. PARA KOLAY KAZANILMIYOR. PARASINI ODUYORUZ HAKKINI ALAMAIYORUZ.

• aynı sorun bendede yaşanmakta bu hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum düzelme sağlanmazsa büyük olasılıkla türk telekomun 50 mbpslik tarifesine geçiş sağlayacağım 5 lira pahalı 50 mbps internet kullanırm hep 50 mbps hızda kullanırım kafam rahat olur

• quote:

Orijinalden alıntı: KASNAKÇI

Arkadaşlar merhaba ben Netspeed kullanıyorum son günlerde yaşadığınız problemleri yaşamaya başladım. Bugün yaşadığım problemle ilgili mesajımı şu linkten ( https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146604641 ) görebilirsiniz. Pingim 300-500'lerde, packet loss almış başını gidiyor, speedtestte 2-4mbit görüyorum 75mbit paketim var, bağlantı fiber ve kablolama daha 1 senelik sıfır binadayım.

Ben steamde indirme yaparken tam hızda indirme yapabiliyorum. Konudaki 2 arkadaş daha denedi onlar da aynı şekilde son hızda indirme yapabiliyorlar steamden fakat internetleri felç durumda.

Türknet abonesi ve bu sıkıntıyı yaşayan biri steamden indirme yapmayı deneyebilir mi ? Bilerek internetimizin kısıtlandığını düşünüyorum ya Türknet ve Netspeed tarafından ya da Türk Telekom tarafından prime time zamanı kendi abonesi olmayanların hızlarını yüklenme yaşanmaması açısından kısıtlandığını.

Şimdiden teşekkürler

5mb/sn ile indiriyor steam ama speedtest ölçümü 1,5 mbit :). Bu 3. akşam, saat 7 den sonra hızlar dipte..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.